FrX Napisano 14 Listopada 2019 #533180 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): FrXGodzina, data zdarzenia: 20:53, dzisiajMapa: de_aztec321Opis zdarzenia: Wbiłem sobie do kumpla ze steam'a coś postrzelać, bo mnie lekko znudziło katowanie kreedz'a no i dalej chyba tłumaczyć nie muszę :P Na serwerze byłem coś koło 3 minut, a admin na mnie patrzył jakieś 15 sekund. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'Aimbot' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:120885539' [AMXBans] Twoje IP: '***.**.***.***' [AMXBans] =============================================== Dodam jeszcze, że wcześniej grałem na tym GunGame'ie, jakoś na wakacjach i żadnych problemów nie miałem, ale widać zielony admin to musi pokazać kto tu rządzi xD https://www.gametracker.com/player/FrX/145.239.237.108:27385/ STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:120885539 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Listopada 2019 #533181 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 @FazerPL zapraszam z demem i rozpiską, czas 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FazerPL Napisano 14 Listopada 2019 #533182 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 @GandalfSzary i Szanowna Administracjo. Proszę o UB Gracza FrX. Powód to brak demka w hltv. Jakiś błąd jest i nagrywa niby teraz od g. 10.35. @FrX Następnym razem jak będziesz celował w nogi i trafiał HS to się zastanów czy tego czasem nikt nie widzi. Z mojej strony tyle bo niestety problemy techniczne nie pozwalają mi podtrzymać Tobie bana. Jeszcze raz proszę o UB dla Gracza. F@z3r__PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Listopada 2019 #533183 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi