Madziaa<3 Napisano 19 Listopada 2019 Dziewczyna #533266 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Gdybyś miał popełnić samobójstwo, to jakim sposobem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 20 Listopada 2019 Donator UB Team #533267 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 Powiesilbym się, albo skoczyłbym z mostu/bloku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 20 Listopada 2019 Użytkownik #533268 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 Strzał w głowę, skok z dużej wysokości na głowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Listopada 2019 #533278 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 co to za łeb wpadł na takie pytanie, bój się Boga robić takie rzeczy. Chyba że niespodziewanie , (odnośnik do któregoś z poprzednich pytań dnia) nie było by nikogo na świecie a ja pędziłbym 200 przez miasto i niechybnie wyjebałbym się z podmokłej drogi gdzie nie mógłbym na nikogo zwalić winy że jakiś urzędnik tak ją zrobił, lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 20 Listopada 2019 #533280 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 A więc tak... zacząłbym od.. Nakrzyczenia na Speedzika i Reyusia.. w sumie na Madzię również za takie pytanie :D Kurła ogarnijcie się, nawet na niby nie powinno się planować takich rzeczy bo jeszcze jakaś zdesperowana zabłąkana dusza tutaj wpadnie i podchwyci któryś z pomysłów! edit: dodaję jeszcze Miłoszka do listy wyżej wymienionych osób :D Rey, GandalfBialy i Ponczeg :v dodali reakcje 3 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 20 Listopada 2019 #533281 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 Nóż w skroń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 20 Listopada 2019 Dziewczyna Autor #533282 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 Zajebe za to pytanie Mimo, że wiem jak umrę to gdybym miała to zrobić to raczej jakieś tabletki + alko, ewentualnie wjebac się pod jakiegoś tira lub pociąg. Chyba, że ktoś by mi użyczył jakiś fajny pistolecik to bym spróbowała w ten sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi