Skocz do zawartości

Błędy/Bugi na GO:MOD-ach 1.6

aquax

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

Witam.

Proszę pod tematem pisać błędy jakie są na wszystkich naszych serwerach cs:go-mod.

Doszły mnie słuchy że niektóre błędy nadal tam występują, lecz łatwiej nam będzie jeżeli będą one zgłaszane w jednym temacie.

• Użytkownik

1. Pokrywanie sie napisów HUD jak zginiemy

6. Wyłączyć dźwięki wiatraków na mapach, słychać je na pół mapy

4. Losy na koniec rozgrzewki - powiedzmy 5 osób ją wygrało z taką samą ilością zabójstw, ale los dostaje tylko jedna osoba (pierwsza wymieniona), da radę zrobić żeby każdy z wygranych go dostał?

5. Wywalić z rozgrzewki zeusa, tym się praktycznie zabić nie da  :v

• Administrator

Aktualnie przerobiłem wszystkie źle działające skiny na każdym go:modzie. Były jakieś dziwne bugi z tym, że broń się przeładowywała lub źle strzelała. Poprawiłem ich sekwencję więc powinno grać.

@edit

na cs:go v6 została zaktualizowana komenda /podglad z aktualnymi skinami.

Naprawiono rozjezdzajacy sie hud po smierci

Jest problem z jednym skinem jeśli się kogoś obserwuje.(Nie działa mi ss to podam ss który mam na steam z linkiem https://steamcommunity.com/id/HardPlayerxD/screenshots/)

To jest tylko wtedy gdy przechodzisz z jednego gracza na drugiego i jeśli ma akurat tego skina to się tak dzieje(około 10s dokładnie) @GandalfSzary

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • Premium
Dnia 23.12.2019 o 12:09, Ponczeg :3 napisał:

@aquax zablokowac planta na rozgrzewce na jp albo dodac coś ala "xxx zaplantował bombe" na flage albo ogolnie na czacie

bump? czy mam siedzieć 2 minuty rozgrzewki żeby patrzeć kto plantuje? i świąteczne txt bomby wypadałoby już usunąć 

Dnia 20.01.2020 o 17:36, Ponczeg :3 napisał:

bump? czy mam siedzieć 2 minuty rozgrzewki żeby patrzeć kto plantuje? i świąteczne txt bomby wypadałoby już usunąć 

Naprawione, gracz co prawda dostaje pakę, ale nie może jej wybrać do użytku na rozgrzewce.

• 9 miesięcy później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...