Gość Napisano 6 Grudnia 2019 #533585 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2019 Wiek: 22 Kontakt: msg , steam Staż w CS'a: nie wiem, może od 2010 grałem, jako admin na pewno od 2k12 bo wtedy się zaczęła przygoda z adminowaniem Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: wysokie, na wielu . kiedyś , topowych markach pełniłem ją. Od może 2/3 lat jestem na zwolnieniu, pełnię tylko funkcje adminów, nadto powiązanie z cziterami jest Czy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?: tak jak wyżej Ile masz wolnego czasu?: 2-4h dziennie (pn-ptk) , sb różnie 1-5h , niedziela jak zwykle w każdym moim podaniu wolna od gry, od wszystkich zobowiązań , jak przyjmiecie mnie to wchodzi w realia. Używałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów): różnych leisów , inteligent cheatów w szczególności wiele wh/esp, cfg +dll z no spread 25-75% (różne nazwy czitów) większość setów low/legit , nie wyróżniając się za bardzo przez co jakieś 2/3 lata temu wiedziałem który z polskich tankowców ma najlepsze zabezpieczenia serwerowe. Moduły do ReHLDS'a pochy nie spełniają tych warunków ;( Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Uważam że admin nie daje mi pełnej palety banowania czitów, czasami jak dziś muszę się prosić kogoś o pomoc i lekko mnie to irytuje.. W zasadzie tyle, lubię demka jeszcze oglądać ale ich jest mało tutaj. A i chcę jeszcze z wielkim przytupem pójść w styczniu na urlop 3 miesięczny ;P A potem jestem nadal dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 6 Grudnia 2019 #533603 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2019 Są dwa minusy, jeden z nich jest malutki, a mianowicie Twój miesięczny staż admina minie dopiero 13 grudnia, dziś mamy szósty (i tak ktoś by się o to przyczepił :v). Można to pominąć bo pelniles funkcję admina już wcześniej przez chyba długi czas. Drugim minusem tym dużym są dwa aktywne warny. Do reszty nie mogę się raczej przyczepić. Reasumując, Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 19 Grudnia 2019 #533885 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Odrzucone za 2 aktywne warny Boski Z Polski dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 19 Grudnia 2019 #533886 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi