Pyrsonek Napisano 7 Grudnia 2019 #533607 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Siema. Mam problem z serwerem gunxpmod. Mianowicie od wczoraj kiedy chce wejść na serwer ładują się 3 kreski i wywala mnie ze względu na TimeOut. Przez konsole tez nie idzie wejść. W konsoli pojawia się komunikat że "connecting accepted [IP serwera]" oraz "Przywileje dodane", a następnie no wyrzuca. Jaki może być problem? CS nonsteam jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Grudnia 2019 #533608 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 ja bym strzelał że zbanował cie hosting bo to najczęstszy problem. Kiedyś warto się temu dokładnie przyjrzeć i ominąć ten bug. Zrestartuj router jeżeli posiadasz zmienne ip, jeżeli nie to możesz spróbować (nie wiem czy coś da) i musisz mieć cs na steamie, kopiujesz config cfg i userconfig aby ci nie podpierdoliło tych plików, i sprawdzasz spójność plików, wydawało by się logiczne w takim wypadku zaktualizowanie plików a uj może coś zdziała. Bana raczej nie masz bo nie pamiętam abym Cie banował lub byś dostał bana od kogoś. Wbij tu http://mhpoch.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php wyłącz VPN'a jeżeli z jakiegoś korzystasz , pokaże twoje ip i czy jest ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrsonek Napisano 7 Grudnia 2019 Autor #533609 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Bana nie ma. Restart routera nic nie dał ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 7 Grudnia 2019 #533610 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 1 godzinę temu, Miłosz napisał: Wbij tu http://mhpoch.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php wyłącz VPN'a jeżeli z jakiegoś korzystasz , pokaże twoje ip i czy jest ban IP może być w pliku banned.cfg, więc bans zwykły mu pokaże, że jest wszystko ok. Poza tym jeżeli by miał bana, to w konsoli miałby komunikat na ten temat, nieprawdaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Grudnia 2019 #533611 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 31 minut temu, GandalfSzary napisał: IP może być w pliku banned.cfg, więc bans zwykły mu pokaże, że jest wszystko ok. Poza tym jeżeli by miał bana, to w konsoli miałby komunikat na ten temat, nieprawdaż? panie kochaniutki czy ty zawsze musisz tak wnerwiać, napisałem że bana nie masz ale możesz spróbować, nieprawdaż? 32 minuty temu, Neget napisał: Bana nie ma. Restart routera nic nie dał ;/ A ty przed chwilą nie grałeś na serwerze? Był taki nick podobny do tego co teraz masz. A i z góry sorry odnośnie propki bo napisałem coś o steamie a ty ns, nie zwróciłem uwagi na to. Kurna nadal zakładam że Cie hosting zbanował, możliwe że miałeś problemy z internetem jak się łączyłeś , czy może przerwałeś łączenie i ponowiłeś, a czasami nawet zwykłe klikanie 'refresh' skutkuje takim problemem. Nie wiem jak Ci pomóc w tej chwili bo powodów tego może być sporo, jeżeli trafiłem że Cie hosting zbaował to najprościej będzie odczekać jakiś czas i zobaczyć. Bo skoro nie masz w konsoli nic odnośnie banned from this serwer, to nawet manualne amx_unban nic nie da. Jak będzie Ci się chciało to skopiuj zawartość konsoli, może czegoś nie zauważyłeś w tym wierszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrsonek Napisano 7 Grudnia 2019 Autor #533613 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 32 minuty temu, Miłosz napisał: Kurna nadal zakładam że Cie hosting zbanował, możliwe że miałeś problemy z internetem jak się łączyłeś , czy może przerwałeś łączenie i ponowiłeś, a czasami nawet zwykłe klikanie 'refresh' skutkuje takim problemem. Nie wiem jak Ci pomóc w tej chwili bo powodów tego może być sporo, jeżeli trafiłem że Cie hosting zbaował to najprościej będzie odczekać jakiś czas i zobaczyć. Bo skoro nie masz w konsoli nic odnośnie banned from this serwer, to nawet manualne amx_unban nic nie da. Jak będzie Ci się chciało to skopiuj zawartość konsoli, może czegoś nie zauważyłeś w tym wierszu Chciałem Ci skopiować komunikaty z konsoli ale właśnie wbiłem na serwer i wszystko gra. Zobaczymy na jak długo. Dziękuję za chęć pomocy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 7 Grudnia 2019 #533619 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Problem rozwiązany. //CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 7 Grudnia 2019 #533620 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi