Skocz do zawartości

Odwołanie od bana

Nessy

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Nessy
Godzina, data zdarzenia:  12.04.2019
Mapa: Only de_mirage
Opis zdarzenia: Witam, na sam wpierw chiał bym wyśmiać administratora który w ciągu kilku sekund potrafił rozpoznać moją grę i stwierdzić cheatowanie.  Natomiast, nie ukrywam,  gram na dość wysokim poziomie, i bany na serwerach ffa, to codzienność, lecz po przejrzeniu demo, Nagle zdanie administracji się zmienia i wychodzi na moje ;) Więc również proponuje przejrzeć demko i ocenić, czy moja gra była uczciwa, na koniec pragnę dodać że nie używam żadnych wspomagaczy. Jeśli ktoś mi to narzuca, odpowiadam że jest noobkiem w goldzie po 2kh. Dlaczego powinienem zostać odbanowany: Ponieważ nie cheatuje, powód bana był " Czitowanie " Oraz uważam że zostałem zbanowany nie słusznie, tyle mam na swoje usprawiedliwienie, co skłoniło mnie do napisania ub. To że lubie pograć na tej społeczności z ziomami, oraz również na serwerze nie ma tylu " gówniaków : co na innych serwerowniach. Pozdrawiam                             Admin banujący : Wizard 

Mam nadzieje że umieszczam post w odpowiednim dziale :) 

STEAM_ID / IP:  STEAM_1:1:521611144

• Moderator

Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora.
Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post.

Pozdrawiamy,
Administracja Pochylnia.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...