Nessy Napisano 7 Grudnia 2019 #533617 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): NessyGodzina, data zdarzenia: 12.04.2019Mapa: Only de_mirageOpis zdarzenia: Witam, na sam wpierw chiał bym wyśmiać administratora który w ciągu kilku sekund potrafił rozpoznać moją grę i stwierdzić cheatowanie. Natomiast, nie ukrywam, gram na dość wysokim poziomie, i bany na serwerach ffa, to codzienność, lecz po przejrzeniu demo, Nagle zdanie administracji się zmienia i wychodzi na moje ;) Więc również proponuje przejrzeć demko i ocenić, czy moja gra była uczciwa, na koniec pragnę dodać że nie używam żadnych wspomagaczy. Jeśli ktoś mi to narzuca, odpowiadam że jest noobkiem w goldzie po 2kh. Dlaczego powinienem zostać odbanowany: Ponieważ nie cheatuje, powód bana był " Czitowanie " Oraz uważam że zostałem zbanowany nie słusznie, tyle mam na swoje usprawiedliwienie, co skłoniło mnie do napisania ub. To że lubie pograć na tej społeczności z ziomami, oraz również na serwerze nie ma tylu " gówniaków : co na innych serwerowniach. Pozdrawiam Admin banujący : Wizard Mam nadzieje że umieszczam post w odpowiednim dziale STEAM_ID / IP: STEAM_1:1:521611144 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 7 Grudnia 2019 #533618 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 @Wizard353 zapraszam z demem i rozpiską w ciągu 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessy Napisano 8 Grudnia 2019 Autor #533635 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 19 godzin temu, Madziaa<3 napisał: @Wizard353 zapraszam z demem i rozpiską w ciągu 24h. Skoro po 20h, nie otrzymalem zadnej odpowiedzi. Mogę dostać już ub, dla świętego spokoju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 8 Grudnia 2019 #533651 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi