Vilus Napisano 8 Grudnia 2019 #533636 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Nick na serwerze: Odjebany.exe Wiek: 18 Znajomość AMXX (0/8) : 7/8 Doświadczenie: ponad 10 lat Czy posiadasz Steam: posiadam Link do profilu na Game Tracker: Nie będę wstawiał bo godzin i tak tylu nie mam ale pisałem na pv z @VisTeR.' i pozwolił mi złożyć podanie, a godziny nadrobię na spokojnie przez tydzień Kontakt: steam,fb,ts Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem już na tej sieci ładnych kilka lat sprawowałem tutaj funkcje admina na procod przez 3 lata. Skarg na mnie nie było, a myśle, że przyda się jakiś admin na tym DD2 bo strasznie dużo haxow lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 8 Grudnia 2019 #533642 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Jest drugi temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 8 Grudnia 2019 #533643 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 8 Grudnia 2019 #533644 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Temat wylądował w koszu. Prawdopodobnie był za stary / uszkodzony lub nie było w nim żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi