Skocz do zawartości

Odwołanie od bana.

Nessy

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Nessy
Godzina, data zdarzenia: 
Mapa: Only Mirage
Opis zdarzenia: Grałem tak jak zawsze, jakiś dzieciak który jest adminem xD, po zrobiniu 2 killi na pistoletówce, uznał że cheatuje, więc zaczął mnie wyzywać, wszedł na specta, co zauważyłem, zlewając sobie go grałem dalej, po 3 rundach ban perm na czitowanie xd, nie wiem kogo wy bierzecie do administracji, ale zajmijcie sie tymi ludzmi, dzieci po 14 lat bez mutacji, rozwydrzone wyzywajace. Na dodatek z zerowym skillem w cs. Admin banujący G3kon 
Czekam na demko, bo padne zaraz ze śmiechu xd.

STEAM_ID / IP:

STEAM_1:1:521611144

Demko : http://o25a.gotv.pro/srv55538/auto-20191209-1332-de_mirage.dem.zip (Ticki: 345 600‬ - 460 800‬)

- Dostałeś już bana od administratora @Wizard353

- Widać że się próbuje kryć ale widać u niego, że używa wallhacka i lekkiego triggerbota

- Po trzecie nikt normalny z 2 stopniem bez prima nie gra najpierw na serwerach społeczności zamiast na oficjalnych serwerach

32 minuty temu, -G3K0N- napisał:

Demko : http://o25a.gotv.pro/srv55538/auto-20191209-1332-de_mirage.dem.zip (Ticki: 345 600‬ - 460 800‬)

- Widać że się próbuje kryć ale widać u niego, że używa wallhacka i lekkiego triggerbota

- Po trzecie nikt normalny z 2 stopniem bez prima nie gra najpierw na serwerach społeczności zamiast na oficjalnych serwerach

Po 4. Normalne jest to że się gra na 2 stopniu n ffa! Bo gra na mm, na 2 stopniu nie ma żadnego sensu, gdzie co mecz sa goście ze spinbotem ;)  Konto steam jest od miesiąca, oraz gram od miesiąca na tym serverze, nie uwarzasz że po takim czasie miałbym już vac bana jeśli bym cheatował ? 

Aha a po 5, nikt normalny w ciągu minuty, po 5 kilach nie banuje kogoś za cheaty, Dajmy na to, izak, ogląda połowe a nawet całości meczów i on sam nei jest wstanie w 100% potwierdzić że jest to cheater, natomiast ty , mając jakąś range typu gold/dmg Po 3/5 kilach oświadczasz że złapałeś cheatera ? Coś tu nie gra :/, Zwłaszcza że sam twierdzisz że ukrywam się z WH i lekkim triggerem. To według ciebie, mam to wh, lekkiego trigera czy trochę tak, a trochę nie ? Obejrzyj demko w spowolnieniu 4x i odezwij się jeszcze raz.

38 minut temu, -G3K0N- napisał:

No dostałem bana, Co w wiązku z tym ? Zwłaszcza że ten administrator nie miał jaj nawet odpisać w podaniu o ub do 24h, Bo sam już nie wiedział czy mam cheaty czy nie. Na dodatek nie wiem dlaczego większość adminów banuje bez dowodów :/ Dziwna mi się wydaje ta administracja. 
Jeszcze dodam ciebie, rozwydrzony 14 latek który zamiast spełniać swoje obowiązki zaczął mnie wyzywać, nie zapominaj że ty jesteś administratorem, i to ty masz mi służyć, a nie ja tobie.

Z dokladniejsza rozpiską będzie problem, ponieważ system demek w cs go ssie i według mnie użytkownik @Nessy cheatował podczas tych kilku rund. Nawiązując do tego posta:

7 godzin temu, Nessy napisał:

Po 4. Normalne jest to że się gra na 2 stopniu n ffa! Bo gra na mm, na 2 stopniu nie ma żadnego sensu, gdzie co mecz sa goście ze spinbotem ;)  Konto steam jest od miesiąca, oraz gram od miesiąca na tym serverze, nie uwarzasz że po takim czasie miałbym już vac bana jeśli bym cheatował ? 

Jakbyś posiadał płatne cheaty bez używanych configów rage to by tobie vac może wleciał po pół roku ale overwatch może wcześniej. I do tego:

1 godzinę temu, -G3K0N- napisał:

Z dokladniejsza rozpiską będzie problem, ponieważ system demek w cs go ssie i według mnie użytkownik @Nessy cheatował podczas tych kilku rund. Nawiązując do tego posta:

Jakbyś posiadał płatne cheaty bez używanych configów rage to by tobie vac może wleciał po pół roku ale overwatch może wcześniej. I do tego:

Nie rozśmieszaj mnie gościu, gdyby był jaki kolwiek cheat, do bym się kręcił i walił głowy, a tak raczej nie było ;) 
Tutaj dodaje demko z moim komentarzem :) Oraz słowa admina na końcu obawiającego sie że dostanie DEGRADA :O 

• Moderator

Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora.
Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post.

Pozdrawiamy,
Administracja Pochylnia.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...