Nessy Napisano 9 Grudnia 2019 #533667 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): NessyGodzina, data zdarzenia: Mapa: Only MirageOpis zdarzenia: Grałem tak jak zawsze, jakiś dzieciak który jest adminem xD, po zrobiniu 2 killi na pistoletówce, uznał że cheatuje, więc zaczął mnie wyzywać, wszedł na specta, co zauważyłem, zlewając sobie go grałem dalej, po 3 rundach ban perm na czitowanie xd, nie wiem kogo wy bierzecie do administracji, ale zajmijcie sie tymi ludzmi, dzieci po 14 lat bez mutacji, rozwydrzone wyzywajace. Na dodatek z zerowym skillem w cs. Admin banujący G3kon Czekam na demko, bo padne zaraz ze śmiechu xd.STEAM_ID / IP: STEAM_1:1:521611144 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 9 Grudnia 2019 #533668 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 @-G3K0N- zapraszam z demkiem i wyjaśnieniami, 24h czas start! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessy Napisano 9 Grudnia 2019 Autor #533670 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 1 godzinę temu, GandalfSzary napisał: @-G3K0N- zapraszam z demkiem i wyjaśnieniami, 24h czas start! Czyżbym trafił na kolejnego administratora, który nawet sie nie wypowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..... Napisano 10 Grudnia 2019 #533678 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 Demko : http://o25a.gotv.pro/srv55538/auto-20191209-1332-de_mirage.dem.zip (Ticki: 345 600 - 460 800) - Dostałeś już bana od administratora @Wizard353 - Widać że się próbuje kryć ale widać u niego, że używa wallhacka i lekkiego triggerbota - Po trzecie nikt normalny z 2 stopniem bez prima nie gra najpierw na serwerach społeczności zamiast na oficjalnych serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessy Napisano 10 Grudnia 2019 Autor #533679 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 32 minuty temu, -G3K0N- napisał: Demko : http://o25a.gotv.pro/srv55538/auto-20191209-1332-de_mirage.dem.zip (Ticki: 345 600 - 460 800) - Dostałeś już bana od administratora @Wizard353 - Widać że się próbuje kryć ale widać u niego, że używa wallhacka i lekkiego triggerbota - Po trzecie nikt normalny z 2 stopniem bez prima nie gra najpierw na serwerach społeczności zamiast na oficjalnych serwerach Po 4. Normalne jest to że się gra na 2 stopniu n ffa! Bo gra na mm, na 2 stopniu nie ma żadnego sensu, gdzie co mecz sa goście ze spinbotem ;) Konto steam jest od miesiąca, oraz gram od miesiąca na tym serverze, nie uwarzasz że po takim czasie miałbym już vac bana jeśli bym cheatował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessy Napisano 10 Grudnia 2019 Autor #533680 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 Aha a po 5, nikt normalny w ciągu minuty, po 5 kilach nie banuje kogoś za cheaty, Dajmy na to, izak, ogląda połowe a nawet całości meczów i on sam nei jest wstanie w 100% potwierdzić że jest to cheater, natomiast ty , mając jakąś range typu gold/dmg Po 3/5 kilach oświadczasz że złapałeś cheatera ? Coś tu nie gra :/, Zwłaszcza że sam twierdzisz że ukrywam się z WH i lekkim triggerem. To według ciebie, mam to wh, lekkiego trigera czy trochę tak, a trochę nie ? Obejrzyj demko w spowolnieniu 4x i odezwij się jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessy Napisano 10 Grudnia 2019 Autor #533681 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 38 minut temu, -G3K0N- napisał: - Dostałeś już bana od administratora @Wizard353 No dostałem bana, Co w wiązku z tym ? Zwłaszcza że ten administrator nie miał jaj nawet odpisać w podaniu o ub do 24h, Bo sam już nie wiedział czy mam cheaty czy nie. Na dodatek nie wiem dlaczego większość adminów banuje bez dowodów :/ Dziwna mi się wydaje ta administracja. Jeszcze dodam ciebie, rozwydrzony 14 latek który zamiast spełniać swoje obowiązki zaczął mnie wyzywać, nie zapominaj że ty jesteś administratorem, i to ty masz mi służyć, a nie ja tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..... Napisano 10 Grudnia 2019 #533691 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 Z dokladniejsza rozpiską będzie problem, ponieważ system demek w cs go ssie i według mnie użytkownik @Nessy cheatował podczas tych kilku rund. Nawiązując do tego posta: 7 godzin temu, Nessy napisał: Po 4. Normalne jest to że się gra na 2 stopniu n ffa! Bo gra na mm, na 2 stopniu nie ma żadnego sensu, gdzie co mecz sa goście ze spinbotem ;) Konto steam jest od miesiąca, oraz gram od miesiąca na tym serverze, nie uwarzasz że po takim czasie miałbym już vac bana jeśli bym cheatował ? Jakbyś posiadał płatne cheaty bez używanych configów rage to by tobie vac może wleciał po pół roku ale overwatch może wcześniej. I do tego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessy Napisano 10 Grudnia 2019 Autor #533692 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 1 godzinę temu, -G3K0N- napisał: Z dokladniejsza rozpiską będzie problem, ponieważ system demek w cs go ssie i według mnie użytkownik @Nessy cheatował podczas tych kilku rund. Nawiązując do tego posta: Jakbyś posiadał płatne cheaty bez używanych configów rage to by tobie vac może wleciał po pół roku ale overwatch może wcześniej. I do tego: Nie rozśmieszaj mnie gościu, gdyby był jaki kolwiek cheat, do bym się kręcił i walił głowy, a tak raczej nie było ;) Tutaj dodaje demko z moim komentarzem Oraz słowa admina na końcu obawiającego sie że dostanie DEGRADA :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 11 Grudnia 2019 #533700 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 11 Grudnia 2019 #533701 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi