Madziaa<3 Napisano 17 Grudnia 2019 Dziewczyna #533858 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 Kiedy zaczynasz przygotowania do świąt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 17 Grudnia 2019 Donator UB Team #533859 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 W tym roku to chyba wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 18 Grudnia 2019 #533860 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 Wczoraj :P do teraz... na ostatnią chwilę dowiedziałem się o gościach z samego rana i czeka mnie zarwana nocka przy sprzątaniu domu Deus lo Volt dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 18 Grudnia 2019 Użytkownik #533863 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 Miałem zaczynać w ubiegłą sobotę jako przywieszanie światełek, ale zacznę w tą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ABRADABORYGINAL Napisano 18 Grudnia 2019 #533865 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 Od początku roku staram się przygotować na ten wspaniały dzień! Ludzie zapominają o dobrych relacjach z rodziną podczas pozostałych miesięcy, ja cały rok staram się jak najmniej obciążać swoje sumienie, by w Dzień Bożego Narodzenia, Nie mieć sobie nic do zażucenia! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skasowany Napisano 18 Grudnia 2019 #533876 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 Od ubiegłej soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Grudnia 2019 #533877 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 13 godzin temu, ABRADABORYGINAL napisał: Od początku roku staram się przygotować na ten wspaniały dzień! Ludzie zapominają o dobrych relacjach z rodziną podczas pozostałych miesięcy, ja cały rok staram się jak najmniej obciążać swoje sumienie, by w Dzień Bożego Narodzenia, Nie mieć sobie nic do zażucenia! :D Chłopie życze Ci wszystkiego dobrego , ty nie należysz do tej patoli co tu jest obyś znalazł spokojne życie. Ja w zasadzie wczoraj, bodajże 5 miałem cały bagażnik w igłach to wtedy choinka już stała, a ogarniałem liście xD w SB będę raczej starał się mamie pomóc w gotowaniu i tyle w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi