Madziaa<3 Napisano 17 Grudnia 2019 Dziewczyna #533858 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 Kiedy zaczynasz przygotowania do świąt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mumin. Napisano 17 Grudnia 2019 Bywalec Premium #533859 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 W tym roku to chyba wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 18 Grudnia 2019 #533860 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 Wczoraj :P do teraz... na ostatnią chwilę dowiedziałem się o gościach z samego rana i czeka mnie zarwana nocka przy sprzątaniu domu Deus Lo VulT dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 18 Grudnia 2019 Użytkownik #533863 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 Miałem zaczynać w ubiegłą sobotę jako przywieszanie światełek, ale zacznę w tą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ABRADABORYGINAL Napisano 18 Grudnia 2019 #533865 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 Od początku roku staram się przygotować na ten wspaniały dzień! Ludzie zapominają o dobrych relacjach z rodziną podczas pozostałych miesięcy, ja cały rok staram się jak najmniej obciążać swoje sumienie, by w Dzień Bożego Narodzenia, Nie mieć sobie nic do zażucenia! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skasowany Napisano 18 Grudnia 2019 #533876 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 Od ubiegłej soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Grudnia 2019 #533877 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 13 godzin temu, ABRADABORYGINAL napisał: Od początku roku staram się przygotować na ten wspaniały dzień! Ludzie zapominają o dobrych relacjach z rodziną podczas pozostałych miesięcy, ja cały rok staram się jak najmniej obciążać swoje sumienie, by w Dzień Bożego Narodzenia, Nie mieć sobie nic do zażucenia! :D Chłopie życze Ci wszystkiego dobrego , ty nie należysz do tej patoli co tu jest obyś znalazł spokojne życie. Ja w zasadzie wczoraj, bodajże 5 miałem cały bagażnik w igłach to wtedy choinka już stała, a ogarniałem liście xD w SB będę raczej starał się mamie pomóc w gotowaniu i tyle w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi