Black Wolf Napisano 1 Stycznia 2020 #534223 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Witam wszystkich. Niektórzy mnie nie znają, więc chciałbym się przedstawić i opowiedzieć krótko o sobie. Mam na imię Sebastian, wiek jest pokazany w profilu. Przez sprawy z życia realnego, musiałem odejść na jakiś czas. Na Poszce miałem kilka funkcji i niestety, przez odejście bez słowa, upadły 2 serwery na których pełniłem rolę opiekuna. Tyle o mnie wystarczy. Oficjalnie chciałbym wszystkich przeprosić za tą sytuację, a w szczególności @VisTeR.''a i @aquax'a i poinformować, że po uporządkowaniu prywatnych spraw, wracam na sieć. P.S. Oby ten rok był lepszy. Szczęsliwego Nowego roku życzę wszystkim! LeBrOn #6 i Rey dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 1 Stycznia 2020 #534228 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Siemanko ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 1 Stycznia 2020 #534230 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Dobrze się ten rok zaczyna :D Witamy ponownie Botku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Stycznia 2020 #534232 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 pjona :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turb0 Napisano 2 Stycznia 2020 #534257 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Siemanko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 10 Stycznia 2020 #534535 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi