Black Wolf Napisano 1 Stycznia 2020 #534223 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2020 Witam wszystkich. Niektórzy mnie nie znają, więc chciałbym się przedstawić i opowiedzieć krótko o sobie. Mam na imię Sebastian, wiek jest pokazany w profilu. Przez sprawy z życia realnego, musiałem odejść na jakiś czas. Na Poszce miałem kilka funkcji i niestety, przez odejście bez słowa, upadły 2 serwery na których pełniłem rolę opiekuna. Tyle o mnie wystarczy. Oficjalnie chciałbym wszystkich przeprosić za tą sytuację, a w szczególności @VisTeR.''a i @aquax'a i poinformować, że po uporządkowaniu prywatnych spraw, wracam na sieć. P.S. Oby ten rok był lepszy. Szczęsliwego Nowego roku życzę wszystkim! Rey i LeBrOn #6 dodali reakcje 2 Zgłoś
Rey Napisano 1 Stycznia 2020 #534230 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2020 Dobrze się ten rok zaczyna :D Witamy ponownie Botku
Rekomendowane odpowiedzi
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
1
1
1
1
Popularne dni
1 Styczeń
4
2 Styczeń
1
10 Styczeń
1
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
Black Wolf 1 odpowiedź
Rey 1 odpowiedź
Mumin. 1 odpowiedź
turb0 1 odpowiedź
Popularne dni
1 Styczeń 2020
4 odpowiedzi
2 Styczeń 2020
1 odpowiedź
10 Styczeń 2020
1 odpowiedź
Popularne odpowiedzi
Black Wolf
Witam wszystkich. Niektórzy mnie nie znają, więc chciałbym się przedstawić i opowiedzieć krótko o sobie. Mam na imię Sebastian, wiek jest pokazany w profilu. Przez sprawy z życia realnego, musiał