wierzboch Napisano 4 Stycznia 2020 #534351 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Nick na serwerze: Wierzboch JW Wiek: 19 Znajomość AMXX (0/8) : 7 Doświadczenie: Adminem byłem wiele razy, aktualnie także jestem na serwerowni multi-head.pl, której również właścicielem jest aquax Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Oczywiście SID:STEAM_0:1:123901824 Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/id/wierzba357 Link do profilu na banid:https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:123901824 Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/Wierzboch/145.239.237.108:27385/ Kontakt: steam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: -Mam doświadczenie -nie było na mnie skarg -sporo czasu spędzam na serwerze -pomoc by sie przydała -potrafie rozpoznać czitera -wiem że brakuje mi troche godzin ale szybko to nadrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 4 Stycznia 2020 #534352 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Ja będę na nie z kilku powodów: 1. twoje GT kuleje, wchodząc co drugi dzień na maks godzinę raczej zbytnio się nie sprawdzisz 2. Pomoc może i by się przydała, ale moim zdaniem mamy wystarczającą ilość adminów, tym bardziej, że jeden nam dzisiaj przybył 3. Tu cytat: "potrafie rozpoznać czitera, nie to co niektórzy aktualni admini bo przez krótki okres dostałem 2 raz ssy" <- z tym kompletnie się nie zgodzę, bo odwołań od naszych banów jest bardzo mało, prawie że w ogóle ich nie ma, poza tym admin ma zawsze prawo sprawdzić gracza za pomocą screenów, z czego te drugie zostały zrobione przypadkowo, co admin zaznaczył w twoim odwołaniu. 4. Pełnisz funkcję admina na zaprzyjaźnionej sieci, nie wiem czy poradzisz sobie z adminowaniem na więcej niż jednym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 4 Stycznia 2020 Dziewczyna UB Team #534354 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Również będę na nie. Więcej Cię nie ma niż jesteś, a GT "ma być" teraz, a nie później. Jakoś nie poznaliśmy Cię zbytnio, bo w ogóle się nigdzie nie udzielasz, również na serwerze, przynajmniej ja nie widziałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FazerPL Napisano 4 Stycznia 2020 #534356 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Niestety też będę na nie. + wiek +/- AMX ( chyba zbyt pewny jestes) +/- Steam ( mało doświadczenia jak na 4 lata, biorac pod uwage że grasz po koło 1h dziennie) + BANID - GT ledwo niepełne 20h na serwerze. - na forum się zbytnio nie udzielasz, a skoro widzisz cheatera to czemu nie zgłaszasz . ? Popraw GT i troszkę się wykaż, jak najbardziej będę na Tak bo i owszem pomoc się czasem przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turb0 Napisano 4 Stycznia 2020 #534359 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Trochę lipa z tym gt , jesteś za chwilkę znikasz. Jak poprawisz aktywność na serwerze i dasz się trochę poznać na forum to będę na tak póki co niestety nie. ( nie jestem pewny, może mi się tylko wydaje ale na serwerze to chyba ostatni czasy grywasz ns a nie steam? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Stycznia 2020 #534376 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 15 godzin temu, FazerPL napisał: Niestety też będę na nie. +/- AMX ( chyba zbyt pewny jestes) +/- Steam ( mało doświadczenia jak na 4 lata, biorac pod uwage że grasz po koło 1h dziennie) To chyba nie są kwestie abyś ty oceniał je? Pytanie jest z amxx więc odpowiedź, na necie było sporo skal od 0 do 10, a tu chłopak pisze 7, lepiej skonstruować pytanie czy znasz axmodmenu i komendy z amx_help [tak/nie] - wtedy nie będzie wątpliwości i głupiego dowalania. Ja chyba Ciebie raz spotkałem, gdzie nie widziałem twojej aprobaty do zgłaszania czitów, forum też klęka a opis podania jest żałosny, jak to jest przecież jeden z dwóch oprócz serwera , sposobów na poznanie ciebie, ty pokazujesz tutaj twoje nastawienia na admina .. nie ma tego, nic nie łapiesz. Podsumowując jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*HoT~CaKe* Napisano 6 Stycznia 2020 Użytkownik #534420 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 W sumie teraz nie gram jakoś szczególnie dużo, ale szczerze powiedziawszy nie rzuciłeś mi się szczególnie w oczy. Administratorów serwerów jest wystarczająco dużo, a Ty zwyczajnie nie wyglądasz jakobyś miał czas na więcej niż teraz. Raczej nie, ale powodzenia następnym razem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 18 Stycznia 2020 #534745 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ostatnia wizyta na forum 4 stycznia, GT też nie powala. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 18 Stycznia 2020 #534746 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi