Madziaa<3 Napisano 4 Stycznia 2020 Dziewczyna #534364 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Czy spełniłeś swoje wszystkie postanowienia na ubiegły rok? Co to były za postanowienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 4 Stycznia 2020 Donator UB Team #534365 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Akurat na tamten rok nie miałem żadnych postanowień xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 5 Stycznia 2020 #534369 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Mniej alko - zaliczone Więcej sportu - zaliczone Upgrade pc - zaliczone Nowe autko - zaliczone Mniej agresji podczas gry w LoLa - wciąż nad tym pracuję Spotkanie miłości życia - tak jak wyżej xD Mroźny dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mahou Napisano 5 Stycznia 2020 #534370 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Nein, bo sobie nie robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Stycznia 2020 #534371 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 nie, za dużo było dlatego olewam ten rok i postanowienia, zobacze co się zmieni pogorszy i następny będę jechał powoli aby był lepszy niż 20 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 5 Stycznia 2020 #534377 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Hmm moje postanowienia są typowo z dziedziny sportu i to bardziej cele na dany okres, aniżeli postanowienia. W zeszłym roku udało się dopracować parę rzeczy •Flaga •Hollowback •Pompki w staniu na rękach •Straddle planche- dużo pracy jeszcze ale był progres duży •Więcej aktywności fizycznej •Czysta micha ze świadomymi odstępstwami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 5 Stycznia 2020 Użytkownik #534378 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Nie miałem postanowień na nowy rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 5 Stycznia 2020 #534381 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Nie i standardowo zamierzam je spełnić w obecnym xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi