..... Napisano 4 Lutego 2020 #535114 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Moją propozycją zmiany jest dodanie większej ilości dodatków, które można kupić za monety. Bo np. Osoba taka jak ja posiadająca wszystkie customowe noże i czat dla bywalców zbiera horrendalne ilości monet na overlayu i nie ma co z nimi zrobić. Więc takimi dodatkami mogły by być np. podobne rzeczy jakie można sobie kupić na różnych serwerach typu "Arena 1 vs 1" oczywiście nie mam na myśli modeli do postaci czy śladów kroków, lecz na przykład jakieś dodatki do czatu (tagi przed nickiem, kolory wiadomosci, kolory nicku, itd). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<Black> Napisano 4 Lutego 2020 #535115 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Potwierdzam przydałoby się coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 4 Lutego 2020 #535116 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Powoli zbiera się masa propozycji, a nie ma kto ich wprowadzać. Jestem ZA Ale skoro ktoś ma w uj monet i ma wszystko wykupione to może przy okazji czas na reset? Już od dawna nie było, a przy jego okazji troszeczkę może zmniejszyć punkty do uzyskiwania coraz wyższej rangi? Wydaje mi, że w jednej range (np. kałachy) siedziałem zbyt długo, i miałem taką samą rangę albo podobną do totalnych botów co nie umieją zabić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lambert Napisano 5 Lutego 2020 #535123 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Pomysł jest w porządku, także jestem za wprowadzeniem go w życie. Co do pkt na range myślę że jest wszystko w porządku i nie ma co zmieniać, bo i tak łatwo się wbija co raz wyższą rangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oliwi3rekSiwyDy Napisano 16 Marca 2020 #535830 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Jestem za :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIQK Napisano 20 Marca 2020 #535900 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Jestem za pozdro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 22 Kwietnia 2020 #536799 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi