ytr123 Napisano 13 Lutego 2020 #535289 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Twój nick podczas grania: Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha HaGodzina, data zdarzenia: 13.02.2020 . 14.23Mapa: de_nuke ? Link do screenów :https://www59.zippyshare.com/v/DWQqbZQw/file.htmlSTEAM_ID / IP: STEAM_0:0:122989922 Wrote HalfLife07.tga [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: ' "Wstaw screeny na www.pochylnia.pl ' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:122989922' [AMXBans] Twoje IP: '83.10.239.250' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_DodgE_ Napisano 13 Lutego 2020 Użytkownik #535290 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 1 sprawa) Mój błąd, chciałem coś sprawdzić i wyszły z tego ssy. Wybacz, już trudno, wstawić trzeba. 2 sprawa) Ogarnij się lepiej z tym obrażaniem graczy jeśli Ci zależy na grze na tym serwerze. To nie KNIFE MOD, nawet jak 3/4 graczy, albo nawet ich 98,37% się dogada, to pozostała reszta NIE MA OBOWIĄZKU SIĘ DOSTOSOWAĆ, BO TY I KILKA OSÓB TAK CHCECIE. Jeżeli wolą grać bronią, bo im tak wygodniej, to będą to robić, a każde obrażanie będzie karane. I żadne Twoje tłumaczenie, że "wypada się dostosować", nie zmieni tego. A jak Ci to nie odpowiada, to poproś opiekuna o zmianę zasad. xD ;) Edit: Zresztą po wczorajszym jak Ci się mówiło, to i tak nie dotarło. A z @GandalfBialy Ci tłumaczyliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ytr123 Napisano 13 Lutego 2020 Autor #535293 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Początkujący i na tym zostań .... co do gry wszedłem na serwer bo gram tam kumpel , reszta mnie nie interere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_DodgE_ Napisano 13 Lutego 2020 Użytkownik #535294 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 40 minut temu, ytr123 napisał: Początkujący i na tym zostań .... co do gry wszedłem na serwer bo gram tam kumpel , reszta mnie nie interere No właśnie nie taki początkujący pyskaty przyjacielu. Zwykła i nic nie znacząca ranga na forum czy kij wie co. Mnie nie obchodzi czy gra kumpel, babcia czy sąsiadka Henia lub Zosia. Po prostu zmień swoje zachowanie jak chcesz grać i tyle, bo robisz syf i nie będziemy tego tolerować. I nie ma już o czym dyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 13 Lutego 2020 #535295 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Zacznijmy od tego, że masz paczkę do poprawienia. Dopóki nie zobaczę 5 screenów z dnia dzisiejszego, tak długo temat będzie się ciągnąć, a czasu masz coraz mniej na poprawne ich wstawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Lutego 2020 #535314 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Ss'y powinny być spakowane w paczkę rar lub zip i zamieszczone na forum w czasie nie dłuższym niż 24 godziny od ich zrobienia. Z racji tego, że gracz nie wywiązał się z tego punktu, ban zostaje. //CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Lutego 2020 #535315 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi