SPIQK Napisano 28 Marca 2020 #536079 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 chciałbym powiedzeć że ciogle dstaje muty za nic i niemoge podawać infa przez pana pudziana bo powiedzał tak że bende mu dawał muty co 30min i dstałem znowu permmute od @pudziankrul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudziankrul Napisano 28 Marca 2020 #536081 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Słucham? za to co pisałeś należy ci się długotrwały ban, wiec nie mamy o czym rozmawiać. Przytaczasz tutaj moje wypowiedzi, ja tego nie robię jeśli jednak zostanę do tego zmuszony nie ma problemu możemy wymieniać się argumentami jak i ss'ami które również posiadam lecz wydaje mi się że w twoim przypadku ciężko będzie z dowodami, które działają na moją niekorzyść ze względu na to, że takowych nie ma. Jeśli jednak uważasz, że masz ochotę nadal się wykłócać to chętnie przeprowadzę z tobą rozmowę na jakimś komunikatorze głosowym ze względu na fakt ,ze mam problem ze zrozumieniem twoich zapisanych wypowiedzi skierowanych w moją stronę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIQK Napisano 28 Marca 2020 Autor #536082 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 to powiedz mi 1 to skąnt dostaje kurde muta na servie czyli permmuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIQK Napisano 28 Marca 2020 Autor #536083 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 bo teraz tego nierozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudziankrul Napisano 30 Marca 2020 #536107 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem czego nie rozumiesz w tym co napisałem, nikomu nie dałem muta/bana za nic, jeśli dostałeś muta lub bana to nie za nic a z konkretnego powodu. Masz problem ze złożeniem jakiegokolwiek poprawnego zdania więc ciężko mi się z tobą dyskutuje jeśli w ogóle można to tak nazwać, tak jak mówiłem zapraszam na rozmowę na jakimkolwiek komunikatorze głosowym w obecności innego Admina jeśli dalej zamierzasz się ustosunkowywać do tego co robię źle w twoim mniemaniu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oliwi3rekSiwyDy Napisano 30 Marca 2020 #536114 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Chciałbym dodać, że w informacji o mucie mam napisane, że @SPIQK ma muta od Pana @pudziankrul ale to pokazuje jako pierwszy mute który został usunięty więc sam niewiem kto mógł ci dać go Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Marca 2021 #542500 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi