Mesjaszxd Napisano 10 Kwietnia 2020 #536328 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 A więc, nie wiem czy coś takiego jest czy nie, ale dodał bym mikrofon po mutacji a dla osób bez, możliwość podawania info. Wiadomo że mogę pomutować "dzieci" ale po prostu czasem aż uszy bolą gdy wejdzie na serwer osoba bez mutacji i zacznie gadac przez cala mape byle co, lub zacznie wyzywać jak gracz o nicku BonitQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 10 Kwietnia 2020 #536338 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Sam CS:GO daje Ci możliwość zmutowania dowolnej osoby, nie wiem w czym problem. A co do tego mikrofonu po mutacji - jest punkt w regulaminie: Zabrania się: ..... - nadużywania mikrofonu (jeżeli nie masz mutacji / 16 lat nie możesz odzywać się na serwerze. Wyjątkiem są osoby którym mikrofon nie charczy i nie mają piskliwego głosu.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mesjaszxd Napisano 10 Kwietnia 2020 Autor #536339 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Rey napisał: Sam CS:GO daje Ci możliwość zmutowania dowolnej osoby, nie wiem w czym problem. A co do tego mikrofonu po mutacji - jest punkt w regulaminie: Zabrania się: ..... - nadużywania mikrofonu (jeżeli nie masz mutacji / 16 lat nie możesz odzywać się na serwerze. Wyjątkiem są osoby którym mikrofon nie charczy i nie mają piskliwego głosu.) A wiec tak jak napisalem, u gory nie widzialem zeby to bylo w regulaminie, oraz wiem ze mozna zmutowac samodzielnie, ale mimo wszystko przydali by sie admini ktorzy takie osoby mutuja poniewaz czasami jest jakies dziecko ktore doslownie drze sie do mikrofonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 22 Kwietnia 2020 #536796 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi