Mesjaszxd Napisano 14 Kwietnia 2020 #536504 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Witam, a więc na serwerze jak wiadomo jest system punktów, !top itp itd. Jest to trochę głupie że jeśli ja kogoś zabije dostaje za taką osobę 1/2pkt a praktycznie wszyscy gracze z serwera, gdy zabiją mnie to dostają 10/20pkt. Dlatego mój pomysł to aby jakoś ustabilizować te punkty i zrobić stałą liczbę przydzielanych punktów po zabiciu, na przykład 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLASH17 Napisano 15 Kwietnia 2020 #536515 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Gdy jesteś wyższy w rankingu tym więcej punktów gracze z niższym rankingiem dostają za Ciebie punktów. Jestem za twoim pomysłem, ponieważ jak wchodzi nowa osoba na serwer(np. Cheater-ze spinbotem) to potrafi zabrać nawet 30pkt. W 100% się z tobą zgadzam, za zmienieniem tego. Pozdrawiam Mesjaszxd dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scripe Napisano 15 Kwietnia 2020 #536520 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 +1 mysle ze to dobry pomysł Mesjaszxd dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 22 Kwietnia 2020 #536794 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi