Mesjaszxd Napisano 17 Kwietnia 2020 #536608 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Nick na serwerze: Mesjasz casedrop.euWiek: 17Znajomość SM (0/8) : 7Doświadczenie: Byłem adminem na mniejszych serwerach które niestety po upadały, grało jakieś 10 osób, Kiedyś admin na hype-serv SteamID: STEAM_1:1:539523672Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/mesjaszokLink do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Mesjasz casedrop.eu/145.239.237.105:27100/ Mam 20h ;/ Mam nadzieję ze przymrużycie na to oko, ponieważ na pewno dobije te 10h dlatego że dużo czasu spędzam na serwerze.Kontakt: Poprzez steam/discord lub teamspeak serweraDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: A więc zacznę od tego, wiem że mam 20h nawet nie całe, ale warto spróbować. Gram już trochę w tą gierkę jak i w starsze wersje gry więc jakieś doświadczenie mam, potrafię odróżnić cheatera a dobrego gracza, widzę że właśnie z tym admini mają problem ponieważ ja sam dostałem bana już za czyste akcje ;) Dużo czasu spędzam na serwerze, często widzę że jest jakiś cheater a admina na serwerze nie ma, kilku adminów których ostatnio przyjęto to nawet nie widziałem ani razu na serwerze. Jako tako nie jestem konfliktowy, lecz każdemu mogą puścić nerwy, dlatego czasem zdarzy się jakiś rage. Widzę również że na serwer wchodzi sporo osób bez mutacji i nadużywają mikrofonu lub się bez sensownie wyzywają, mógł bym interweniować oraz mutować takie osoby. Wydaję mi się że przyda się taka osoba w administracji jak ja która potrafi zauważyć gdy osoba cheatuje, wiem lecz że będą tu pewnie jakieś odpowiedzi na NIE od adminów lub graczy, bo sam słyszałem ze admin Black ma za przeproszeniem, ból dupy o to że dostałem unbana. Zawsze warto spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squadqw Napisano 17 Kwietnia 2020 #536609 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Na tak + wiek +sm +gt +doświadczenie +często siedzi na serwerze Mesjaszxd i Overowsky dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyszu Napisano 17 Kwietnia 2020 #536613 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Na tak + wiek +sm +gt +doświadczenie +często siedzi na serwerze Mesjaszxd dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boykAAA Napisano 17 Kwietnia 2020 #536622 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Jestem na tak + sm +wiek +gt +doświadczenie +często na serwerze Mesjaszxd dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLASH17 Napisano 17 Kwietnia 2020 #536624 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 +sm +wiek -spędzone godziny na serwerze Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duduśś Napisano 17 Kwietnia 2020 #536636 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Na tak +sm +gt +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overowsky Napisano 17 Kwietnia 2020 #536637 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Na tak sm gt doswiadczenie eidze na serwerze często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 18 Kwietnia 2020 #536660 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś się do mnie na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 18 Kwietnia 2020 #536664 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 18 Kwietnia 2020 #536697 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Natchnęło mnie coś (w sumie dzięki pewnemu adminowi) i sprawdziłam w SB Twoje IP. Głupia byłam, że nie sprawdziłam tego wcześniej bo jakoś się tego nie spodziewałam. Ranga i flagi zabrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi