lortak Napisano 17 Kwietnia 2020 #536614 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Witam, mam taka propozycje zeby dodac do serwera: 1. Klany - zalozenie klanu na przyklad 50 euro i sa jego ulepszenia np 1 ulepszenie = +1 miejsce wiecej w klanie (1 osoba wiecej moze byc w klanie) + jeszcze np szansa na lepsze skiny jest wieksza czy cos 2.Na koniec meczu dostaje sie nagrody 1 miejsce- 2 euro 2 miejsce - 1 euro 3 miejsce - 0.5 euro male kwoty bo za latwo bedzie zdobywac te euro 3. Dodanie do serwera jackpota na przyklad ze co 5 minut bedzie losowanie np ja wbijam za 20euro ktos inny 15 euro to ja mam wieksza szanse na wygrana bo wiecej wplacilem i za 5 minut losowanie i kto wygrywa ten zgarnia wszystko :D 4. podmiana map wywalic dust2 i dodac cache Edit: klany mogly by dawac wieksza szanse na skiny oraz moglaby byc komenda /topklan i tam by byly topki klanow np ten co ma najwiecej fragow ze wszystkich klanow bedzie top1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwi Napisano 17 Kwietnia 2020 #536619 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Klany - Uważam, że dodanie pluginu klanów na serwer nie jest potrzebne. Opisz co klan miał dawać poza większą szansą na skiny? Nagrody - Na Takk Jackpot - Krótko - Widzę to jako zbędny i rozpraszający element gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yXaSgaH Napisano 5 Maja 2020 #537123 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 @Zwi, myślę, że klany mogłyby po prostu urozmaicić rozgrywkę, wzbudziłoby to większe zainteresowanie graczy, równie dobrze klany nie musiałyby nic wnosić (czyt. większy % na drop) wzbudziłoby to chęć rywalizacji między graczami, aby ich klan był najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmar Napisano 15 Maja 2020 #537420 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 1 te klany to jest tak różnie. Nie wypowiem się dokładnie na ten temat bo spotkałem się tylko z klanami na Zombie modzie więc to jest total co innego. Moim zdaniem jest dobrze jak jest. Nagrody to też by dawało jakąś chęć skupienia na tej grze czy tam spięcia dupy, żeby coś wygrać to zawsze taka motywacja. Z mapami to myślę, że nie ma sensu bo praktycznie na duście gra tutaj najwięcej osób ;) Jackpot bezsens. Potem byłyby problemy, że ktoś dał 25 ktoś 2 i wygrał ten co 2 i zaraz by mogła się zacząć niepotrzebna gównoburza tzw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi