Colabo30 Napisano 26 Kwietnia 2020 #536895 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Witam, mam straszne problemy z fpsami na serwerach, na botach fpsy nawet dochodzą do 200 bez żadnych configów w rozdzielczości 1280x720, a gdy wbije np. na gunxpmoda to fpsy są poniżej 40 na rozdzielczości 640x480. Z góry mówię że próbowałem różnych configów pod "fpsy", nie zauważyłem żadnej różnicy, 2 tygodnie temu czyściłem z kurzu laptopa oraz wymieniałem pastę na procku również wymieniłem starego hdd na nowego ssd. Moja specyfikacja: Intel pentium b980 z integrą, 4gb ramu oraz win 8.1. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 26 Kwietnia 2020 #536896 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Według mnie to jest po prostu przez dużo dodatków na serwerach typu skiny, dźwięki i inne. Na botach tego nie ma. Zależne też od mapy. Ja na niektórych mam 600 fps, na innej 300. Może @Ab3Lmógłby coś pomoc Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 26 Kwietnia 2020 #536909 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Niestety nic konkretnego nie doradzę bo przy takim sprzęcie żadne konkretne zabiegi nie pomogą przy obecnej ilości dodatków jakie mamy na serwerach... jest dokładnie tak jak mówi Madzia. Jedyną radą będzie po prostu zmiana sprzętu. Możesz ewentualnie spróbować z wyłączeniem absolutnie wszystkich zbędnych procesów dla kilkunastu dodatkowych fpsów. Może i windows 10 też minimalnie poprawiłby sytuację ale tylko oryginał z najnowszymi aktualizacjami. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi