archonek Napisano 28 Kwietnia 2020 #536979 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): archonek-.Godzina, data zdarzenia:1;20 / 29.04.2020Mapa:de_aztecOpis zdarzenia: Wbiłem na pierwsszy lepszy szukany przeze mnie serwer wypadło na waszą sieć, pobawiłem się 5minut. A tu moim oczom ukazało się, że dostaje perma na zawsze a w opisie "cheater" nie wiem czy mam to traktować poważnie? Żeby zostać administratorem jednych z waszych serwerów w cs 1.6 trzeba znać regulamin. Pograłem 5minut u was a już się admin wkopał który chyba nie za bardzo jest zapoznany regulaminuem. Używanie SGS / GSJ: Ostrzeżnie / Kick Ban od 4h do tygodnia, w szczególnych przypadkach ban na zawsze. A admin mi daje perma po zagraniu 5 minutach mapki. STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:34224576 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 28 Kwietnia 2020 Dziewczyna #536981 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 @LUKI965w zapraszam z demem i rozpiska, czas 24h archonek dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKI965 Napisano 29 Kwietnia 2020 #536993 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 https://www97.zippyshare.com/v/B9qgxMvW/file.html Mianowicie nie spodobała mi się sytuacja widoczna w 13.21 gdy wystrzelił jak z procy z respa i przeleciał pół mapy dziwnie podskakując. Wziąłem to za Auto BH, stąd ban permamentny. Który nie powinien zostać nadany, przyznaję się do błędu, postąpiłem zbyt pochopnie. Z tego miejsca chciałbym przeprosić gracza za pomyłkę, być może było to spowodowane tym że mapę czy dwie wcześniej było kilku graczy którzy grali na wspomagaczach. Na przyszłość będę podchodził do sprawdzania graczy bardziej powściągliwie i dokładnie zanim nadam karę. Jeśli znany jest Ci regulamin serwera, nie rozumiem dlaczego go łamiesz @archonek liczyłeś na łagodniejszą karę czy na to że administracji nie ma? archonek i CoronaVirus dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 29 Kwietnia 2020 Admin GO MOD 4MAPS #536994 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Nie mnie dawać adminowi jakieś pouczenia lub kary :D teraz już wiesz jak to wygląda i mam nadzieję że następnym razem nie dasz od razu perma :P Co do gracza mam nadzieję że dla Ciebie też to jest forma nauczki i nie będziesz robił więcej sgs/gsj ;) LUKI965 i archonek dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 29 Kwietnia 2020 Admin GO MOD 4MAPS #536995 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi