joxie Napisano 13 Maja 2020 #537371 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Nick na serwerze: KwakuWiek: 21Znajomość SM (0/8) : 8/8 [Prowazdziłem własne serwery w 1.6]Doświadczenie: Od 8 roku w życia gram w csa przez 4 lata posiadałem własne serwery w cs 1.6SteamID:STEAM_0:1:542942426Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199046150581Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/♕Kwaku♕/145.239.237.105:27100/Kontakt: steam,ts3Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jeżeli chodzi o cs'a byłem administratorem na wielu serwerach.. Jestem osobą spokojną jak i miłą. Każdemu służę pomocą bez wyjątku. Uważam iż jestem osobą bezkonfliktową, bezstronna nigdy nie było ze mną jakich kol wiek problemów. Jestem osobą bardzo odpowiedzialną więc myślę że spokojnie możecie mi zaufać. Kolejnym powodem dla którego jestem dobrą osoba na to stanowisko jest moja umiejętność rozmowy z wszelakimi trollami lub osobami używającymi modulatora.Mam dosyć spore doświadczenie w cs:go,przegrane mam ok. 6 tysięcy godzin łącznie.W cs 1.6 grałem od 8 roku życia,natomiast w Csgo od 2013r.Wydaje mi się że jestem osobą do wszystkiego podchodzącą z dużym dystansem, na wszystkich patrzę obiektywnie i nie zachodzi w moim przypadku zjawisko spoglądania na niektóre osoby przez pryzmat znajomości. Po drugie mam duże doświadczenie w grze, które pomaga mi odróżnić osobę odpaloną od zwykłego gracza z nieprzeciętnymi umiejętnościami. Oczywiście, jak każdemu zdarzają mi się błędy bo jesteśmy tylko ludźmi, ale staram się je ograniczać do absolutnego minimum. Na koniec chciałbym dodać, że jestem osobą pomocną i pracowitą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n1ko Napisano 15 Maja 2020 #537431 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 na tak +wiek +sm +czesto na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lambert Napisano 18 Maja 2020 #537528 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Niestety na nie. -GT mnie nie przekonuje -nie pamiętam żebym cię kiedyś słyszał przez mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boykAAA Napisano 19 Maja 2020 #537530 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Na nie. - Przez mikrofon się nie odzywasz (nawet nie wiadomo czy go posiadasz) - Nie widziałem nigdy na serwerze żebyś komuś pomagał a siedzę bardzo często - ten GT średni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malciiiiiinek Napisano 19 Maja 2020 #537535 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 -Gt średnie -nie słyszałem jeszcze żebyś coś mówił na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 20 Maja 2020 #537545 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Pograj więcej, zacznij używać mikrofonu i zapraszam z podaniem za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 20 Maja 2020 #537546 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi