lortak Napisano 14 Maja 2020 #537390 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Nick na serwerze: LortaKWiek: 17Znajomość AMXX (0/8) : 7Doświadczenie: Mialem duzo razy admina na serwerach typu only dd2, oraz tylko raz na paintballCzy posiadasz Steam: Niestety nie poniewaz mam slabego kompa a na steam jest duzo mniej fpsLink do profilu na banid: Nie mam steam = nie ma banid :/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/LortaK/145.239.237.104:27415/Kontakt: GG 70943052 | discord LortaK#1848Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem mily lubie pomagac innym lubie tez byc adminem i mysle ze dobrze mi to wychodzi jak sprawdzan graczy to sprawdzam najdokladniej jak moge czasami nawet po 15minut sprawdzam zeby byc pewnym i dlatego rzadko sie myle z tym czy ktos czituje odrozniam farta od czita oraz skilla od farta w cs 1.6 gram tak +/- 6.5 roku nie lubie jak ktos gra w gry nie fair wobec innych (moim zdaniem jak tak ludziom fajnie sie czituje to niech ida na serwer hvh ) badz wyzywa innych graczy regulamin czytalem kilka razy :D Widze jak na serwerze administracja w miare czesto nie reaguje (juz nie bede wymienial kto ale widzialem tylko jednego admina co nie reaguje) i mysle ze sie przyda jeszcze jeden admin :D Jesli chcecie mozna zadac mi pytania jakies z komend admina 1. Prośby o admina można składać od 10 postów. ---> spelnione w polowie (bo to jest 10 post)2. Konto na forum musi być założone przynajmniej 7 dni przed złożeniem podania. ---> spelnione3. Trzeba posiadać minimum 15h na serwerze. ---> spelnione4. Osoba ubiegająca się o stanowisko admina, musi mieć ukończone 17 lat. ---> spelnione5. Każdy kandydat na admina musi posiadać Steam (w szczególnych przypadkach można odstąpić od tego punktu.) ---> nie spelnione steam mam ale cs 1.6 nie :D6. Można złożyć jedno podanie co 7 dni, od czasu rozpatrzenia poprzedniego podania. ---> spelnione7. Podania można składać tylko wtedy, gdy nie posiada się żadnego ostrzeżenia (w innym wypadku osoba nie może otrzymać rangi Admina). ---> spelnione8. Nie należy pośpieszać decyzji Opiekuna (np. na GG, PW). Opiekun serwera sam zdecyduje kiedy podanie powinno zostać rozpatrzone. W razie spamowania na PW/GG/e-mail/Steam, ma on prawo negatywnie rozpatrzyć podanie powołując się na takie incydenty. ---> spelnione [SORKI ZE TAK DZIWNIE NAPISANE PODANIE ALE NIE WIEM CZEMU NIE MOGE WYLACZYC POGRUBIENIA PRZY WZORZE I NP LINK DO GT JEST BEZ POGRUBIENIA BO SKOPIOWALEM I WKLEILEM] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoronaVirus Napisano 15 Maja 2020 #537439 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 amx + wiek + steam - doswiadczenie + można dać szansę (TAK) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 15 Maja 2020 #537441 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 +/- gt, jest dość słabe - w doświadczenie trochę wątpię. Osądzasz czystych, lepiej grających o czity - steam + znajomość amx, ale to nawet pięcioletnie dziecko potrafi ogarnąć Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lortak Napisano 16 Maja 2020 Autor #537479 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 22 godziny temu, Madziaa<3 napisał: - w doświadczenie trochę wątpię. Osądzasz czystych, lepiej grających o czity Tu sie nie zgodze, na tym serwerze zglosilem do admina jakies 6 osob ze maja czity w tym 2 mialy na 100% a reszta wsumie to nie wiem a jak pisalem na u@ to zawsze cos w tym stylu nick gracza moze miec czity ale nie jestem pewny nie liczac jak dla zartow sie pisze jak ktos wychyli tak wcelowany dziwnie ale wiem ze czysto gra i napisalem wh na czacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmar Napisano 16 Maja 2020 #537482 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Ogólnie dość rzadko widywałem wcześniej na serwerze a gram długo. Ostatnio dość często widywany i sprawdzając myślę, że potrafisz niekiedy postrzelać i nie jesteś odpaleńcem. Steam też da tą pewność administracji i innym graczom, że admin nie lata na ns i niekiedy może się odpalić czy cokolwiek ale są wyjątki ponoć. Wiek myślę, że nie ma znaczenie tylko to jest kwestia ogarnięcia się. Kontakt to nie powiem bo nic z tego nie mam. Miły, pomocny gracz. Widać chęci, więc czemu by nie dać szansy. TAK ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKI965 Napisano 16 Maja 2020 #537493 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Pograj więcej. Na razie NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 25 Maja 2020 #537646 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi