koszmar Napisano 15 Maja 2020 #537425 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Nick na serwerze: koszmar x DTBMchocolate:* Wiek: 20 Znajomość AMXX (0/8) : 6 myślę ;) Doświadczenie: Kilka razy miałem admina na serwerach typu FFA/Dust2. Niedawno zdażyło się też na dość rozwiniętym 4maps'ie gdzie ciągle po x ileś os. Przed przerwą też dawałem radę. Czy posiadasz Steam: Tak Link do profilu na banid: https://banid.pl/kto?to=0:1:40295475Link do profilu na Game Tracker: AKTUALNIE NA NICKU: karolinka lat 12 https://www.gametracker.com/server_info/145.239.237.104:27415/top_players/?query=koszmar na 2 nickuhttps://www.gametracker.com/server_info/145.239.237.104:27415/top_players/?query=Drop+that na 3 nickuKontakt: steam/facebook Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram często na serwerze, potrafię odróżnić kogoś kto ma skilla.. Nie dawałbym banów bez ewidentnego dowodu i nigdy z tym nie było na mnie skarg. Jestem pomocny, aczkolwiek też potrafię być stanowczy i mam swoje zasady. Chociażby to, że ostatnio adminowi zwracałem uwagę, że gość siedzi na respie do 0:00 i kampi od kilku map i może dałby bana/kicka/upomniałby o celach to, że mam się zapoznać z regulaminem. Robienie celów to chyba nie było jak paka leżała na bs a on na swoim respie. Taki chociażby 1 przykład. lortak i Madziaa<3 dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lortak Napisano 15 Maja 2020 #537438 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 jestem na tak +doswiadczenie +wiek +steam +czesto go widac na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoronaVirus Napisano 15 Maja 2020 #537440 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 doswiadczenie + wiek+ steam + zły link do GT zmień na poprawny AMX + nigdy nie było skarg to nie znaczy że teraz może nie być ;) TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmar Napisano 15 Maja 2020 Autor #537443 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 (edytowane) 7 godzin temu, CoronaVirus napisał: doswiadczenie + wiek+ steam + zły link do GT zmień na poprawny AMX +/- nigdy nie było skarg to nie znaczy że teraz może nie być ;) neutralny Troszeczkę mnie zmyliłeś ale myślę, że wprowadzasz w błąd. Aczkolwiek mam podane 2 linki GT bo grałem tutaj wcześniej na nicku Drop that body moja chocolate:* i drugi link jest GT tego nicku A 1 link jest do GT aktualnego. Widzę, że trafiło na pesymistę ale patrz jak Cię ładnie zaskoczę, mam słuchawki i oczy. Więc tych skarg nie będzie a po 10 latach gry w cs'a praktycznie myślę, że potrafię odróżnić w przeciwieństwie do niektórych czy nawet tych co mnie wyzywają od cheatera i że na wh latam ;) Neutral przez amx na 6 gdzie sam u siebie napisałeś 5/6? Dwa lub trzy dni i myślę, że spokojnie bym sobie wszystkie komendy itd. przypomniał do perfekcji ;) @CoronaVirus dzięki, wzruszyłAm się :] ^^ Edytowane 15 Maja 2020 przez koszmar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArEcZeK1 Napisano 15 Maja 2020 #537445 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 +amx +steam +aktywny na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozyk Napisano 15 Maja 2020 #537446 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 +amx +steam +gt +aktywność Mocne Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoronaVirus Napisano 15 Maja 2020 #537448 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 2 godziny temu, koszmar napisał: Troszeczkę mnie zmyliłeś ale myślę, że wprowadzasz w błąd. Aczkolwiek mam podane 2 linki GT bo grałem tutaj wcześniej na nicku Drop that body moja chocolate:* i drugi link jest GT tego nicku A 1 link jest do GT aktualnego. Widzę, że trafiło na pesymistę ale patrz jak Cię ładnie zaskoczę, mam słuchawki i oczy. Więc tych skarg nie będzie a po 10 latach gry w cs'a praktycznie myślę, że potrafię odróżnić w przeciwieństwie do niektórych czy nawet tych co mnie wyzywają od cheatera i że na wh latam ;) Neutral przez amx na 6 gdzie sam u siebie napisałeś 5/6? Dwa lub trzy dni i myślę, że spokojnie bym sobie wszystkie komendy itd. przypomniał do perfekcji ;) a no tak nie zauważyłem przepraszam Czekoladko co do neutrala to nie na to forum odpisane xD oczywiscie że na TAK czekoladka aktywna na serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 25 Maja 2020 #537647 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Odezwij się do mnie na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 5 Czerwca 2020 #537891 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 Nie grasz już na serwerze, poza tym nie odezwałeś się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 5 Czerwca 2020 #537892 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi