MilyCzlowiek Napisano 28 Maja 2020 #537695 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Twój nick podczas grania:MilyCzlowiekGodzina, data zdarzenia:26.05.2020 - 01:00:55Mapa:de_assaultOpis zdarzenia:a wiec grałem sobie na chillku w pistolety i nawet dobrze mi szło co najwyrazniej nie spodobalo sie pewnemu adminowi {PASIS} ktorego wiele razy skanowalem przez tą bramę, gdzie przewaznie widac nogi. A wiec w przypływie furii bo jak to tak ktos moze byc lepszy od niego dał mi niesłusznego bana i sie lekko zraziłem do calej sieci skoro admini banują przez zwykłe zabijanie ich i posiadanie lepszego dnia, dobrze, ze nie kupilem tych dolarów bo to jest naprawdę nie na miejscu banować poprostu lepszych od siebie. co więcej na nastepny dzien ban znikl i postanowilem zapomniec o calej sprawie i dalej gralem wesolo na serwerku az do dzisiaj, bo po kilku gierkach co najlepsze z jednym adminem (BoryS'em) kiedy chcialem ponownie wejsc na serwer ban magicznie wrócił :v naprawdę dziwne rzeczy się tutaj dzieją i bardzo proszę i liczę na ub, gdyż za dużo czasu poswięciłem temu serwerowi i szkoda mi troche skinow ktore droplem :P.STEAM_ID / IP:STEAM_1:0:2133761119/ nie wiem jakie mam ip :P a i tutaj skarga Data zdarzenia: jest wyzej :PNick Admina: PasisOpis Sytuacji: no dał mi bana za to że go zabijałem, nie widzę innej opcjiDowody (dema, screeny): ze względu na problemy z cs'em musialem go reinstalnac i usunelem przy tym wszytko, cóż myślałem ze ban nie wroci ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 28 Maja 2020 Dziewczyna #537696 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 @Nimmrodzapraszam @MilyCzlowiekod skarg masz inny dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 28 Maja 2020 Admin GO MOD 4MAPS #537698 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 http://ehltv.hltv.org.pl/srv23589/HLTV-2005260052-css_assault.dem.zip Wyjaśnij mi proszę skoro grałeś czysto czym jest to trzęsienie się celownika na wszystkie strony ? Nie uznaję odp że muszka Ci wibrowała albo że jest zepsuta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilyCzlowiek Napisano 28 Maja 2020 Autor #537707 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Cóż. nie mam pojęcia czemu to tak wyglądało. z mojej prespektywy grałem czysto i nic mi nie ułatwiało rozgrywki. jednak też gram na komputerze brata i zapytam sie go jak wróci z pracy czy nie używał nikczemnych programów, bo po reinstallu cs-a w plikach nie znalazlem nic podejrzanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 28 Maja 2020 Admin GO MOD 4MAPS #537708 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Jako że to ja nadałem bana to nie będę zamykał od tak sobie tematu i poczekam na wypowiedź kogoś innego z ubt. @Madziaa<3 @GandalfBialy @L@M@NeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 28 Maja 2020 Dziewczyna #537709 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Ojej pewnie zepsuty laserek, ale przy zmianie na nóż albo granat się naprawia magicznie i w dodatku w głowę normalnie zabijasz Ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 28 Maja 2020 Dziewczyna #537710 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi