Yabadabadoooo Napisano 7 Sierpnia 2020 #538686 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Nick na serwerze: Yo Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8) : 6 Doświadczenie: Myślę, że duże. Nie jednokrotnie byłem adminem, czy opiekunem. Posiadałem także dwa swoje serwery. Czy posiadasz Steam: Tak, aczkolwiek gram na nsie. Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/Yo/145.239.237.104:27415/ Godzinki oczywiście nadrobię jak najszybciej :) Kontakt: Steam, forum, fb Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Odkąd zacząłem grać na serwerze, jestem na nim codziennie. Zapoznałem się z ludźmi, niektórzy mnie chyba nie lubią, bo myślą, że gram odpalony, ale tak nie jest ;D Chcę pomóc w oczyszczaniu serwera z cheaterów, bo jest ich sporo, a adminów brak :P Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba480 Napisano 7 Sierpnia 2020 #538687 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Zły link gt + wiek +/- steam nie można zwerifikowac Brak linku banid Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 7 Sierpnia 2020 #538688 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Zacznij grać na steam, popraw gt i zapraszam z podaniem za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 7 Sierpnia 2020 #538689 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi