Yabadabadoooo 0 Posted August 7, 2020 Report Share Posted August 7, 2020 Nick na serwerze: Yo Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8) : 6 Doświadczenie: Myślę, że duże. Nie jednokrotnie byłem adminem, czy opiekunem. Posiadałem także dwa swoje serwery. Czy posiadasz Steam: Tak, aczkolwiek gram na nsie. Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/Yo/145.239.237.104:27415/ Godzinki oczywiście nadrobię jak najszybciej :) Kontakt: Steam, forum, fb Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Odkąd zacząłem grać na serwerze, jestem na nim codziennie. Zapoznałem się z ludźmi, niektórzy mnie chyba nie lubią, bo myślą, że gram odpalony, ale tak nie jest ;D Chcę pomóc w oczyszczaniu serwera z cheaterów, bo jest ich sporo, a adminów brak :P Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
kuba480 8 Posted August 7, 2020 Report Share Posted August 7, 2020 Zły link gt + wiek +/- steam nie można zwerifikowac Brak linku banid Jestem na nie Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 690 Posted August 7, 2020 Super Admin Report Share Posted August 7, 2020 Zacznij grać na steam, popraw gt i zapraszam z podaniem za tydzień. Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 690 Posted August 7, 2020 Super Admin Report Share Posted August 7, 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts