lortak Napisano 24 Sierpnia 2020 #538771 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 Nick na serwerze: LortaKWiek: 17Znajomość AMXX (0/8) : 7,5Doświadczenie: Mialem duzo razy admina na serwerach typu only dd2, oraz na paintballuCzy posiadasz Steam: TakLink do profilu na banid: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:555498781Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/LortaK/145.239.237.104:27415/ | https://www.gametracker.com/player/czajnik/145.239.237.104:27415/ (gralem na 2 nickach)Kontakt: discord LortaK#1848 | Steam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem mily lubie pomagac innym lubie tez byc adminem i mysle ze dobrze mi to wychodzi jak sprawdzan graczy to sprawdzam najdokladniej jak moge czasami nawet po 15minut sprawdzam zeby byc pewnym i dlatego rzadko sie myle z tym czy ktos czituje odrozniam farta od czita oraz skilla od farta w cs 1.6 gram tak +/- 6.5 roku nie lubie jak ktos gra w gry nie fair wobec innych (moim zdaniem jak tak ludziom fajnie sie czituje to niech ida na serwer hvh ) badz wyzywa innych graczy regulamin czytalem kilka razy :D Widze jak na wielu serwerach administracja czesto nie reaguje jak sie wyzywaja caly czas itp i mysle ze sie przyda jeszcze jeden admin :D Mozna zobaczyc na moim profilu na steam ze w cs 1.6 przez ostatnie 2 tygodnie przegralem 41h czyli jestem aktywny (+ od kilku dni nie gram w 1.6, wytlumaczenie nizej :D), mysle ze sie przyda admin ktory czesto ma odpalone forum i czyta chatboxa jakby zglaszal ktos czitera WIEM ZE TERAZ MALO GRALEM W CS 1.6 ALE JAK WCHODZE DO CS 1.6 TO NIE WIEM CZEMU MAM PO 500 PINGU I BEDE MUSIAL ZADZWONIC PO TECHNIKA ZA 2/3 DNI JUZ BEDE GRAL NORMALNIE 1. Prośby o admina można składać od 10 postów. ---> spelnione2. Konto na forum musi być założone przynajmniej 7 dni przed złożeniem podania. ---> spelnione3. Trzeba posiadać minimum 15h na serwerze. ---> spelnione4. Osoba ubiegająca się o stanowisko admina, musi mieć ukończone 17 lat. ---> spelnione5. Każdy kandydat na admina musi posiadać Steam (w szczególnych przypadkach można odstąpić od tego punktu.) ---> spelnione6. Można złożyć jedno podanie co 7 dni, od czasu rozpatrzenia poprzedniego podania. ---> spelnione7. Podania można składać tylko wtedy, gdy nie posiada się żadnego ostrzeżenia (w innym wypadku osoba nie może otrzymać rangi Admina). ---> spelnione8. Nie należy pośpieszać decyzji Opiekuna (np. na GG, PW). Opiekun serwera sam zdecyduje kiedy podanie powinno zostać rozpatrzone. W razie spamowania na PW/GG/e-mail/Steam, ma on prawo negatywnie rozpatrzyć podanie powołując się na takie incydenty. ---> spelnione EDIT: jednak juz mam naprawiony problem z netem i bede juz gral normalnie kuba480 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 24 Sierpnia 2020 #538772 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 Chyba jesteś śmieszny. W ciągu miesiąca byłeś na serwerze tylko dwa razy po kilka minut. Black Wolf dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 24 Sierpnia 2020 #538773 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi