Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

PROPOZYCJA ZMIANWitam

Pogrywając na serwerze  GunXPMod dostrzegłem kilku rzeczy , które mogą zostac zmienione oraz  widze potencjał  własciciela,  który zrobił ten serwer.   Jestem ZADOWOLONY z serwera :oklaski:.

============

-Zmiana położenia HUD
-Zmiana koloru HUD ( Najlepiej zrobić menu w ktorym mozna ustawic kolory RGB )
-Zmiana napisów w HUD
-Zmiana Modeli  na lepsze lub całkowite usunięcie ich z serwera
-/+ jezeli H@ bedzie chciał to podmienic dzwieki przy zabijaniu na dzwieki z lol'a ( posiadam pliki )
-Dodanie Kilku nowych ( mniejszych) mapek.
-Powiekszenie  funckji pokazywania expa przy zabiciu w HUD   "+3+ lub zamienienie tej funckji na pokazywanie w say :pleasantry:

-Dodanie jakiejs klasy SVIP/Premium z:

( Podane pomysły  zostały wymyślone, nie muszą byc takie jak te na dole ! )
 Skinem Postaci
 Skinem Noza
+2 Skoki
 2x EXP
 Zwiekszona kondycja o 10%

• Wspierający
Napisano

Zmiany hmmm skiny jak skiny jest opcja wyłączenia ich jak kto lubi 
Dźwięki z lol'a ? O_o 
Mapki są z gg wystarczająco małe 
Po co chcesz zmieniać pokazywanie expa ? i HUD ? 
Co do vipa i pomysłów 
Skin postaci jak się doda zły skin może być problem z trafieniem go a nie każdy będzie wyłączał modele 
Skin kosy niby jest skin kosy ale czy na gun exp aż tak ważny jest wygląd kosy ? Przecież zabijamy częściej z głównej 
Skoki są 
2x exp nie potrzebne za bardzo op by już to było 
W sensie że jeszcze szybszy ? To już wgl bez sens by był 

Napisano

-Co do HUD pokaż obrazowo swoje pomysły jakby to miało wg Ciebie wyglądać, ponieważ jakoś nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić.

-Dźwięki z lola moim zdaniem odpadają, te co są jako Quake Sounds tak na prawdę pochodzą z Unreal Tournament, zatem to błąd twórcy pluginu,

-skiny można zawsze wyłączyć, wystarczy wpisać komendę /modele na czacie gry

-VIP-a bym nie ruszał, jest już i tak aż nadto dobry

-Dodanie złego modelu dla VIP-a może się skończyć tym, że będzie on kompletnie nie do trafienia, zatem double win dla VIP-a

ERGO: Moim zdaniem większość propozycji odpada.

Napisano

Ja to bym widzial na serwerze komende /kosy w ktorej za fragi / zdobyty exp mamy do wyboru bonus (moze i skin) ktory dostajemy kiedy biegniemy z nozem typu

2 skoki (na vip moze byc za mocne)  /  zwiekszenie speeda o 10%  /  zwiekszenie dmg z noza do lpm 20dmg ppm 75-80dmg    -  wszystko dotyczy NOZA i dziala tylko jak z nim biegamy (luzny pomysl)

Cos co powinno byc od poczatku na serwerze czyli wiecej expa z HS. Normalny kill 3xp HS 5xp lub cos takiego.

Pomysl z nozami jest wymyslony w 3min wiec mozna cos z tym robic po zmianie lub wywalic do kosza ale jesli chodzi o xp za killa powinno to byc juz dawno.

Dla zabawy mozna cos z klanami pomyslec ale to juz wiekszy temat troche.

• 4 tygodnie później...
Napisano
Dnia 28.08.2020 o 23:26, Nimmrod napisał:

Po co chcesz zmieniać pokazywanie expa ? i HUD ? 

T

położenie hud jak najbardziej, już pisałem o tym ale brak efektów, lub ukrycie hud po komendą ale brak mi takiego pluginu. 

rgb to sobie możesz wytatuować na czole , mapy wiem o co ci chodzi , galileo jest zjebane źle proponuje mapy, kiedyś już pisałem o tym aby wprowadzić mapcykl dzienny i na wieczór lub zmienić lekko plugin też go dodawałem w temacie, potencjał może serwera jest ale z takim podejściem nic się nie zmieni bo każdy lubi 'po staremu'. 

można dodać jako ekstrawagancki dodatek, zwiększoną prędkość przy użyciu kosy wiele DM tak ma i jest to świetne w momencie kiedy się trzeba przemieścić np z snajperka która jest chujowa na tym serwerze, pierdole serdecznie tego scouta .. Rumuńskie , rosyjskie DM posiadają taki dodatem i te DM są w topce na GT , a mają po parenaście serwerów i VIP się sprzedaje i jest zarobek. No polska zawsze za rumuńcami w tyle. 

wracając do tego 'po staremu' propka zmiany modeli, odpowiedź >możesz je wyłączyć na czacie ^ ^  

Napisano

na dm ? po co , szerzej wyjaśnij bo nie łapie tematu . Połowa serwera jak widzi górę na mapę napierdala byle co , a ty jeszcze rękę chcesz im podać. 

• 1 miesiąc później...
Napisano

i co ? Ktoś ma ochotę odwiedzić ten temat, Panno Chwalebna Arturku , @GandalfBialy może coś ruszysz dupsko? 

Wyjebać kamp meter bo jest totalnym gównem, zważając na palete broni w tym 2 snajperki, to nie są karabiny na wode co napierdalaja co chwile i można sie ruszac z nimi. Usunąć w pizdu, nie zostawiajac ani jednego pliku amxx na FTP , dalej zaś przed wyjściem z ftp dodać ban na nick amx_addnick , na pewno leży w plugins. 

I zrobić coś z wymuszeniami, bo ludzie średnio mają ciało na miejscu, a jak już o tym to dodać wywalenie za ping, kick starczy bez bana. I tu się złoty nie wpierdalaj bo daleko gdzieś mam twoje zdanie co ty sądzisz, masz to przekazać głównemu opiekunowi co zrobić jak tylko po to masz rangę ^^

Napisano
23 godziny temu, Miłosz napisał:

i co ? Ktoś ma ochotę odwiedzić ten temat, Panno Chwalebna Arturku , @GandalfBialy może coś ruszysz dupsko? 

Wyjebać kamp meter bo jest totalnym gównem, zważając na palete broni w tym 2 snajperki, to nie są karabiny na wode co napierdalaja co chwile i można sie ruszac z nimi. Usunąć w pizdu, nie zostawiajac ani jednego pliku amxx na FTP , dalej zaś przed wyjściem z ftp dodać ban na nick amx_addnick , na pewno leży w plugins. 

I zrobić coś z wymuszeniami, bo ludzie średnio mają ciało na miejscu, a jak już o tym to dodać wywalenie za ping, kick starczy bez bana. I tu się złoty nie wpierdalaj bo daleko gdzieś mam twoje zdanie co ty sądzisz, masz to przekazać głównemu opiekunowi co zrobić jak tylko po to masz rangę ^^

Podpisuje się pod tym. :)

Napisano

Moim zdaniem to zły pomysł by usuwać camp meter, co do tego, że są 2 snajperki to wystarczy chwila by się nauczyć z tego strzelać, opanowanie noscope czy strzelanie bez nabitego wysokiego camp meter jest proste, max godzinka i da się to ogarnąć. Nie, że tylko ja nie miałem z tym problemu, ale zauważyłem, że większość osób,, potrafi " zabijać bez wysokiego camp meter 

Napisano

w takim razie proponuje dodac do advertisements.ini  wzmianke że kolega kuba wbije scouta i awp reszcie 

Komu to wylizałeś dupsko że masz tego admina, skończ myśleć bo coś ci to nie wychodzi. Tu nie o ciebie chodzi ale o reszte, czego wy nie możecie zrozumieć .. rangi administracyjne a z chmurki nie możecie zejść i popatrzeć na graczy i te problemu które ich dotyczą, liczycie się tylko WY. Otwórz oczy jesteś po to aby służyć wspólnemu dobru a nie troszczyć się o własne dupsko. 

Żeby wam otworzyć nieco świat postaram się powrzucać pare ss'ów jak to gracze piszą o tych propozycjach. Proszę o chwile czasu 

Napisano

Proponuję, żebyś nauczył się grać, a nie płakać ?

No lizane było Madzi i innym żeby dali mi śmiesznego admina XD, nigdzie nie napisałem, że chodzi tu o mnie, imagine nie potrafić strzelać w 2k20 w jakieś gierce, lepiej jakby zdjąć camp metter, żeby każdy był pochowany i zabawa w hide & seek? Czy jak to się tam pisze? Ustaw sobie nicki pod celownikiem nauczysz się w ten sposób strzelać no scope, jak celujesz do kogoś przez 20 sekund to jesteś 2headem, nie potrzeba dużej logiki do tego, jesteś jednym z niewielu osób które nie potrafią strzelać z awp, idź na serwer only awp naucz się i wróć bo bez sensu jest gra gdy chłop przez 30 minut będzie schowany i wcelowny w jakieś miejsce 

• 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...