Pawelekxd Napisano 31 Października 2020 #539131 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2020 (edytowane) AMXBans Nick w grze : Pawelekxd Mój SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1479337735 ' Moje IP : ' 213.108.10.134 ' Data i godzina : 31.10.2020.r / 00:40 Długość bana : 7dni Powód bana : Nabijanie $$$ Mapa : de_dust2_csgo _________________________________________________ Prosiłbym o unbana na serwerze ponieważ nic złego nie zrobiłem . Siedziałem po północy i grałem z jakimś człowiekiem . Po chwili on wyszedł i zostałem sam . Uznałem że to jest dobra pora na popatrzenie za skinami oraz otworzenie skrzynek za dolary które zbierałem cały dzień . W tym momencie co ja zaczęłam z tym człowiekiem rundę to sobie odpaliłem misje do wykonania, on po prostu wyszedł chwilę po zaczęciu. Naprawdę nie chciałem nic złego robić . Rozumiem administrację bo widzą osobę po północy to odrazu sobie by pomyśleli że nabija sobie dolary . Proszę o wyrozumiałość i unbanowanie mnie na tym serwerze . Z całym szacunkiem Pawelekxd . Poniżej dane serwerowe IP Serwera : 80.72.34.125:27235 [CS:GO MOD JACKPOT][ONLY DD2][RESET 05.10]Pochylnia.pl @1shot1kill.pl (de_dust2 Edytowane 31 Października 2020 przez Pawelekxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 31 Października 2020 #539135 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Bana Ci skrócę zwyczajnie nie trafiłem XD Ale co do tematu patrzę 1 os na servie 0 fragów ale siedzi 25 min wbijam a ty misja na przetrwanie rundy bez obrażeń piszę do Ciebie a ty nic 0 reakcji tylko sprawdzasz rynek. Ub nadam po upływie 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelekxd Napisano 31 Października 2020 Autor #539138 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Czyli już będę mógł grać o tej samej godzinie o której dostałem bana czyli godz. 00:40 jutro ? Czy jak to ma wyglądać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 31 Października 2020 #539139 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2020 No tak ale jak zaś zobaczę że siedzisz sam na servie i robisz misje to res konta wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelekxd Napisano 31 Października 2020 Autor #539140 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Obiecuję wam to że tak nie będzie . Lubię ten serwer i nie chce niczego stracić . Dziękuję za to że mnie odbanujesz . Jak np. będę sam siedział na serwerze i nie będę miał włączonej misji to bana nie dostanę i normalnie mogę sobie przebywać na nim ? Bo ja zazwyczaj robię tak że zbieram cały dzień pieniądze i później kupuje na noc sobie jakieś skiny albo dropie ze skrzynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelekxd Napisano 31 Października 2020 Autor #539141 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Nie mogę wejść na serwer . Nie dostałem Unbana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 1 Listopada 2020 #539142 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi