GibiToZiomal Napisano 9 Listopada 2020 #539231 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nick na serwerze: GibiToZiomal Wiek: 14 Znajomość AMXX (0/8) : 7 Doświadczenie: Duże byłem adminem na takich typu serwerach Czy posiadasz Steam: narazie nie ale za jakoś tydzień będę kupywal Link do profilu na banid: Link do profilu na Game Tracker:Nie mogę wejść na trackera tak samo jak na banid nw co się dzieje Kontakt: Ts/Dsc/Mess/GG Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ dobrze się dogaduje z graczami mogą to potwierdzić np; Dawideks biały kupa szlamu boxx jestem miły lubię pomagać gracza gram jakoś 6h na serwerze dziennie w weekendy może do 10h B0L3K dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 9 Listopada 2020 #539232 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Spełnij wszystkie wymagania i wtedy napisz podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 9 Listopada 2020 #539233 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi