GibiToZiomal 1 Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 Nick na serwerze: GibiToZiomal Wiek: 14 Znajomość AMXX (0/8) : 7 Doświadczenie: Duże byłem adminem na takich typu serwerach Czy posiadasz Steam: narazie nie ale za jakoś tydzień będę kupywal Link do profilu na banid: Link do profilu na Game Tracker:Nie mogę wejść na trackera tak samo jak na banid nw co się dzieje Kontakt: Ts/Dsc/Mess/GG Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ dobrze się dogaduje z graczami mogą to potwierdzić np; Dawideks biały kupa szlamu boxx jestem miły lubię pomagać gracza gram jakoś 6h na serwerze dziennie w weekendy może do 10h B0L3K 1 Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 690 Posted November 9, 2020 Super Admin Report Share Posted November 9, 2020 Spełnij wszystkie wymagania i wtedy napisz podanie. Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 690 Posted November 9, 2020 Super Admin Report Share Posted November 9, 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts