ketszot Napisano 10 Listopada 2020 #539238 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.):ketszotGodzina, data zdarzenia: zapewne z godzine temu, moze poltorej, ale cos okolo 14-15Mapa:de_dust 2 Opis zdarzenia: nie ma co opisywac, najzwyklej w swiecie gralem sobie na waszym go modzie, ktos siedzial na specu(teraz juz wiem, ze zapewne byl to admin), wyszedlem z serwera jeszcze bez bana, teraz probowalem wejsc i widze bana o tresci "czitujesz". STEAM_ID / IP: ' STEAM_0 : 0 : 2423782 ' zadnego demka nie widzialem w plikach gry, takze czekam na szybkie rozpatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 11 Listopada 2020 Admin GO MOD 4MAPS #539244 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 https://megawrzuta.pl/download/1280f2c8bbb5572e13acb56210f7b5af.html 3:55 - jak strzelasz trochę dalej widać jak trzęsie Ci się celownik 7:50 - jak strzelasz do swojego celownik naturalny i stabilny czego nie można powiedzieć gdy strzelasz się z przeciwnikiem 10:41 - masz przeskok celownika przy strzelaniu na chłopa co jest za ścianą 12:07 - jakoś nie naturalnie strzeliłeś tego tapa 13:28 - zaś Ci się celownik trzęsie jak strzelasz się z 2 chłopami 17:18 - brak pytań 19:59 - na daleko zaś ładnie widać jak Ci się celownik trzęsie B0L3K dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B0L3K Napisano 11 Listopada 2020 #539248 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 XDDD nie mam pytań co do ciebie ziomek , gościu co ty wiesz o aimie a co wiesz o skillu, gram tu ciągle nie mam powodów by cheatowac , brat wszedł pykac i coś dupcia zabolała że ktoś ze skillem wbił i zaczął was niszczyc? Zacznij odróżniać aima od skilla , 7lvl face it i parę tysięcy godzin w każdego csa da ci taki rezultat a to że ty jesteś chłopakiem który nie potrafi grać i każdego ze skillem osądza o cheaty na serwerze to nie dziwię się. Sory musialem się odezwać . W tym momencie czuje zaszczyt że jest ban bo ktoś ze skillem w końcu dostaje bana za nic i nie ma prawa dostac UB z powodu gównianych osadzen Jak już Mowilem odróżniaj aima od skilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B0L3K Napisano 11 Listopada 2020 #539250 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 A i dodam że fajnego admina macie , pozdro dla Mazurka który ujął to w ten sposób , gdy kolega się spytał czemu mój Brat dostał bana za nic , to odpowiedział mu tak mniej więcej" dostał dzięki mnie , a jak chcesz to ty też zaraz bana dostaniesz" czyżby nie jest to nadużywanie praw admina? Gratuluję administracji, szkoda że nie miałem jak zrobić ss'a bo nie mogę wbić na serwer. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 12 Listopada 2020 Dziewczyna #539251 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi