jopek12 Napisano 3 Grudnia 2020 #539539 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): jopus123 ten na ktorym ban ( Tu na forum jakies stare konto miałem zapisane to wzedłem )Godzina, data zdarzenia: dzis tj 03.12.2020 godzina 17:45 około Mapa: dustOpis zdarzenia: gram sobie gram i wsumie dobrze idzie miałem staty 56:9 i nagle jeb i ban tak o bez niczego za niby aima nwm z jakiej racji gdyz gram na tym serwie juz dosc dlugo i napewno nie raz byli admini i widzieli jak gram i nigdy bana nie dostałem pod koniec miałem troszke lagi moze tez to go nakłoniło no nwm . swoją drogą ze nawet niewiem kto jest admem poza Bambusem wieć prosze o UB a i skarge na adma chciałbym złozyc także o nieslusznego bana BUILD 2295 SERVER (0 CRC) Server # 139 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : jopus123 [AMXBans] Powod : ' Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 6416393 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 5.172.232.197 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swojSTEAM_ID / IP: '5.172.232.197 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B0L3K Napisano 3 Grudnia 2020 #539547 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 https://megawrzuta.pl/download/e515e7c77138c57b3ed8d9de7e8cdeda.html 1;45 - wcelowanie sie w nietypowa pozycje po czym gosc wychodzi i dostaje hs 2;08 - przeskok celownika na sciane podczas strzelania sie z tt 2;36 - aimlock na heda 3;43 - kolejny dziwny strzel w glowe 5;54 - przeskok celownika z klatki na glowe - widać że nie naturalny ruch 6;15 - dwukrotny skok celownika w przeciwnika w tym 1 hs 9;46 - przeskok celownika na cialo - w spowolnieniu 1/4 widac to idealnie. 11;25 - kolejny headshot z awp 15;32 - przeskok celownika z ciala na glowe awp 16;33 - przeskok z murku na glowe famasem - ewidentny aim 17;08 - wyczekanie przeciwnika jak na wh 19;20 - przeskok celownika z ciala na glowe Podsumowanie: Ktoś z takim movementem , timingiem i "crosshair placementem" raczej nie jest w stanie krecic 59:8 statystyk z czego wieksza zabojstw to zabojstwa z AWP w glowe . Myśle ze na chama znalazło by sie jeszcze jakies ciekawe momenty. Ps. Zapraszam do dyskusji z chęcią uargumentuje cała grę i rozpiskę bo nie chce litanii tu robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek12 Napisano 3 Grudnia 2020 Autor #539548 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 az sam chetnie obejze bo ciekawi mnie co cie tak az przekonało jak sie to ogląda wogule ? bo nie chce sie uruchomić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek12 Napisano 3 Grudnia 2020 Autor #539550 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Cytat wiesz co obejzałem to co nagrałeś i powiem tak 2:08 tutaj owszem był skok celownika ale to laga mogłem miec zwyklego nie pamietam co dokladnie sie stalo ale najwpewniej mialem laga bo jak pisałem miałem lagi czasem w grze 11:25 bo zakazane jest trafic z awp w głowe kilka razy w ciągu gry brawo 17;08 słyszałes o czyms takim jak słuchawki ? bo najwyraziej nie to juz ci tłumacze one są do tego by slyszec najdrobniejsze dzwieki tuptanie zmiene broni lub inny ruch przeciwnika ktory da sie uslyszec obejzyj mecz na kazdym graczu z osobna i kazdy kogos wyczekuje kiedys i wszystkim daj bana bo wyczekali brawo panie a kolejna sprawa obejzyj sobie ze wiekszosc runde biegne do trupa i czekam az wyjdą reszty juz nawet nie bede komentowal rownie dobrze mogles mi kazdego kila tutaj wypisać normalne strzały a ze glowy mi dzis fajnie siadały to nie moja wina kazdy ma raz lepszy raz gorszy dzien dzis miałem piekne staty ale nie raz mam gorsze i nie raz duzo gorsze wiec no ... wiec czekam az jakis głowny adm to obejzy i da mi UB pozdrawiam cieplutko wszystkich ( poza tym co mi bana dał ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B0L3K Napisano 3 Grudnia 2020 #539551 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Ty chyba nie słyszałeś o czymś takim jak słownik ortograficzny to pierwsze ,a dwa to zawsze jak admin jest nieobecny to masz magiczne strzały i statystyki , a jak są obecni to ciężko ci idzie , i dziwnym przypadkiem też tak szybko w ranku poszedłeś w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 3 Grudnia 2020 #539552 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 3 Grudnia 2020 #539559 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Otwieram na prośbę autora i przenoszę do odpowiedniego działu. EDIT: Ban jak najbardziej słuszny. Przepięknie Ci celownik głowy śledzi. Edytowane 3 Grudnia 2020 przez GandalfBialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 3 Grudnia 2020 #539563 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi