jopek12 1 Posted December 3, 2020 Report Share Posted December 3, 2020 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): jopus123 ten na ktorym ban ( Tu na forum jakies stare konto miałem zapisane to wzedłem )Godzina, data zdarzenia: dzis tj 03.12.2020 godzina 17:45 około Mapa: dustOpis zdarzenia: gram sobie gram i wsumie dobrze idzie miałem staty 56:9 i nagle jeb i ban tak o bez niczego za niby aima nwm z jakiej racji gdyz gram na tym serwie juz dosc dlugo i napewno nie raz byli admini i widzieli jak gram i nigdy bana nie dostałem pod koniec miałem troszke lagi moze tez to go nakłoniło no nwm . swoją drogą ze nawet niewiem kto jest admem poza Bambusem wieć prosze o UB a i skarge na adma chciałbym złozyc także o nieslusznego bana BUILD 2295 SERVER (0 CRC) Server # 139 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : jopus123 [AMXBans] Powod : ' Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 6416393 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 5.172.232.197 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swojSTEAM_ID / IP: '5.172.232.197 Link to post Share on other sites
B0L3K 1 Posted December 3, 2020 Report Share Posted December 3, 2020 https://megawrzuta.pl/download/e515e7c77138c57b3ed8d9de7e8cdeda.html 1;45 - wcelowanie sie w nietypowa pozycje po czym gosc wychodzi i dostaje hs 2;08 - przeskok celownika na sciane podczas strzelania sie z tt 2;36 - aimlock na heda 3;43 - kolejny dziwny strzel w glowe 5;54 - przeskok celownika z klatki na glowe - widać że nie naturalny ruch 6;15 - dwukrotny skok celownika w przeciwnika w tym 1 hs 9;46 - przeskok celownika na cialo - w spowolnieniu 1/4 widac to idealnie. 11;25 - kolejny headshot z awp 15;32 - przeskok celownika z ciala na glowe awp 16;33 - przeskok z murku na glowe famasem - ewidentny aim 17;08 - wyczekanie przeciwnika jak na wh 19;20 - przeskok celownika z ciala na glowe Podsumowanie: Ktoś z takim movementem , timingiem i "crosshair placementem" raczej nie jest w stanie krecic 59:8 statystyk z czego wieksza zabojstw to zabojstwa z AWP w glowe . Myśle ze na chama znalazło by sie jeszcze jakies ciekawe momenty. Ps. Zapraszam do dyskusji z chęcią uargumentuje cała grę i rozpiskę bo nie chce litanii tu robić. Link to post Share on other sites
jopek12 1 Posted December 3, 2020 Author Report Share Posted December 3, 2020 az sam chetnie obejze bo ciekawi mnie co cie tak az przekonało jak sie to ogląda wogule ? bo nie chce sie uruchomić Link to post Share on other sites
jopek12 1 Posted December 3, 2020 Author Report Share Posted December 3, 2020 Cytat wiesz co obejzałem to co nagrałeś i powiem tak 2:08 tutaj owszem był skok celownika ale to laga mogłem miec zwyklego nie pamietam co dokladnie sie stalo ale najwpewniej mialem laga bo jak pisałem miałem lagi czasem w grze 11:25 bo zakazane jest trafic z awp w głowe kilka razy w ciągu gry brawo 17;08 słyszałes o czyms takim jak słuchawki ? bo najwyraziej nie to juz ci tłumacze one są do tego by slyszec najdrobniejsze dzwieki tuptanie zmiene broni lub inny ruch przeciwnika ktory da sie uslyszec obejzyj mecz na kazdym graczu z osobna i kazdy kogos wyczekuje kiedys i wszystkim daj bana bo wyczekali brawo panie a kolejna sprawa obejzyj sobie ze wiekszosc runde biegne do trupa i czekam az wyjdą reszty juz nawet nie bede komentowal rownie dobrze mogles mi kazdego kila tutaj wypisać normalne strzały a ze glowy mi dzis fajnie siadały to nie moja wina kazdy ma raz lepszy raz gorszy dzien dzis miałem piekne staty ale nie raz mam gorsze i nie raz duzo gorsze wiec no ... wiec czekam az jakis głowny adm to obejzy i da mi UB pozdrawiam cieplutko wszystkich ( poza tym co mi bana dał ) Link to post Share on other sites
B0L3K 1 Posted December 3, 2020 Report Share Posted December 3, 2020 Ty chyba nie słyszałeś o czymś takim jak słownik ortograficzny to pierwsze ,a dwa to zawsze jak admin jest nieobecny to masz magiczne strzały i statystyki , a jak są obecni to ciężko ci idzie , i dziwnym przypadkiem też tak szybko w ranku poszedłeś w górę. Link to post Share on other sites
UB Team Deus lo Volt 31 Posted December 3, 2020 UB Team Report Share Posted December 3, 2020 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 280 Posted December 3, 2020 Super Admin Report Share Posted December 3, 2020 (edited) Otwieram na prośbę autora i przenoszę do odpowiedniego działu. EDIT: Ban jak najbardziej słuszny. Przepięknie Ci celownik głowy śledzi. Edited December 3, 2020 by GandalfBialy Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 280 Posted December 3, 2020 Super Admin Report Share Posted December 3, 2020 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts