Amator. Napisano 4 Grudnia 2020 #539578 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Nick na serwerze: Amator. Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8) 8/8 Doświadczenie: Mam bardzo dobre doświadczenie w Amxmodmenu i w innych sprawach.Znam się i wiem wszystko co robić co i jak wiem kiedy dać bana albo kicka. Czy posiadasz Steam:Nie posiadamy Konta Steam. Link do profilu na banid:======== Link do profilu na Game Tracker:https://cache.gametracker.com/player/Amator./145.239.237.104:27415/ Kontakt:Discord,GaduGadu-GG albo Fb Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem osobą zaufaną znam się na tym i będę wspierał serwer.Znam się na amx i na wiele innych rzeczach.Oraz mam w tym bardzo doskonałe doświadczenie, i się nadaję na tą posadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 4 Grudnia 2020 #539585 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 1. Tydzień od zamknięcie ostatniego podania jeszcze nie minął. 2. Brak gry na steam. Bez tego Cię nie przyjmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 4 Grudnia 2020 #539586 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi