Amator. 0 Posted December 4, 2020 Report Share Posted December 4, 2020 Nick na serwerze: Amator. Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8) 8/8 Doświadczenie: Mam bardzo dobre doświadczenie w Amxmodmenu i w innych sprawach.Znam się i wiem wszystko co robić co i jak wiem kiedy dać bana albo kicka. Czy posiadasz Steam:Nie posiadamy Konta Steam. Link do profilu na banid:======== Link do profilu na Game Tracker:https://cache.gametracker.com/player/Amator./145.239.237.104:27415/ Kontakt:Discord,GaduGadu-GG albo Fb Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem osobą zaufaną znam się na tym i będę wspierał serwer.Znam się na amx i na wiele innych rzeczach.Oraz mam w tym bardzo doskonałe doświadczenie, i się nadaję na tą posadę. Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 690 Posted December 4, 2020 Super Admin Report Share Posted December 4, 2020 1. Tydzień od zamknięcie ostatniego podania jeszcze nie minął. 2. Brak gry na steam. Bez tego Cię nie przyjmę. Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 690 Posted December 4, 2020 Super Admin Report Share Posted December 4, 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts