Ryki Napisano 4 Lutego 2021 #541167 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Nick RyKi SteamID STEAM_1:0:1489962451 SteamCommunity ID 76561200940190630 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana OBRAZASZ Wykonano 04.02.2021 - 09:09:01 Wygasa 04.02.2021 - 10:09:01 (58 Minut(y) pozostało) Zbanowny przez kakalko Zbanowany na |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿|[CS:GO][4MAPS][SKINY 1.6][MISJE] Pochylnia.pl @1s1k (de_inferno) Wszystkie wygasłe bany 1 Dostałem bana bo jeden konfident mnie wyzywał czyli Meneli Monroe. Faworyzacja Graczy przez Admina Kakalko, nazwalem goscia konfidentem po czym Meneli powiedzial ze jak chce to drugiego bana wylapie i wszedl ten zjebany admin i wręczył mi o to tego bezpodstawnego bana :) "New Hakuna Mattata " Takze po raz kolejny dostał bana bo jakieś gówno sie pruje "Meneli Monroe" nie da sie grać w takiej atmosferze jak admin nie zna sytuacji a jakiś konfident mu tylko powie, ze ma dać bana temu i temu a ten to robi. Nick konfitury : Meneli Monroe bez pozdrowień Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 4 Lutego 2021 Admin GunXpMod #541168 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 https://www12.zippyshare.com/v/9GFeWMe8/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 4 Lutego 2021 Admin GunXpMod #541169 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 https://www84.zippyshare.com/v/8t9lfk1Q/file.htmlhttps://www84.zippyshare.com/v/xMwz1sMz/file.htmlhttps://www84.zippyshare.com/v/nPAXzJK9/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meneli Monroe Napisano 4 Lutego 2021 #541170 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ja cie obrażałem? po 1. nazwałeś mnie w poście "konfiturą" nie wiedząc, co te słowo znaczy. Poza tym, tu wycinek z konsoli, gdzie mnie obraziłeś. New Hakuna Mattata też mnie nazwał jebanym pedałem, więc ban jak najbardziej zasłużony, poza tym New Hakuna Mattata jeszcze po banie obraził admina na u@, więc czeka go kolejna blokada. Rozumiem że masz żal do mnie o to, że zgłosiłem złamanie przez was regulaminu, no ale obrażając innych słowami "jebać cie pedale" pokazujesz tylko, jak bardzo jesteś głupi, bo działasz na swoją niekorzyść. btw konfident to osoba, która "donosi" aby uzyskać z tego jakieś korzyści, a ja zgłaszam takich typków jak ty dla satysfakcji, że syf został wyeliminowany. również nie pozdrawiam [SVIP] [Gold Nova III] RyKi : Konfident jebany przez niego bana mialem[Silver III] Thwyr 2k15 : XDDDD[Silver Elite] Meneli Monroe : no to bedzie kolejny zaraz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryki Napisano 4 Lutego 2021 Autor #541171 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Adminom dupe liżesz kundlu i bana łapiemy za to bezpodstawnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryki Napisano 4 Lutego 2021 Autor #541172 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Zmiana sieci, temat do zamknięcia, żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 4 Lutego 2021 Admin GunXpMod #541173 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 powinien zostac ban przedluzony za obrazanie innych graczy ale to zostawie innym :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryki Napisano 4 Lutego 2021 Autor #541174 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Powinna być degradacja niektórych adminów za faworyzacje graczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryki Napisano 4 Lutego 2021 Autor #541175 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ja nie obrażam graczy, ale to co wy robicie z tą faworyzacją to juz przesada i gość sie za mocno poczuł i myśli, że mu wszystko wolno bo admini po jego stronie stoją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryki Napisano 4 Lutego 2021 Autor #541176 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 13 minut temu, Meneli Monroe napisał: ja cie obrażałem? po 1. nazwałeś mnie w poście "konfiturą" nie wiedząc, co te słowo znaczy. Poza tym, tu wycinek z konsoli, gdzie mnie obraziłeś. New Hakuna Mattata też mnie nazwał jebanym pedałem, więc ban jak najbardziej zasłużony, poza tym New Hakuna Mattata jeszcze po banie obraził admina na u@, więc czeka go kolejna blokada. Rozumiem że masz żal do mnie o to, że zgłosiłem złamanie przez was regulaminu, no ale obrażając innych słowami "jebać cie pedale" pokazujesz tylko, jak bardzo jesteś głupi, bo działasz na swoją niekorzyść. btw konfident to osoba, która "donosi" aby uzyskać z tego jakieś korzyści, a ja zgłaszam takich typków jak ty dla satysfakcji, że syf został wyeliminowany. również nie pozdrawiam [SVIP] [Gold Nova III] RyKi : Konfident jebany przez niego bana mialem[Silver III] Thwyr 2k15 : XDDDD[Silver Elite] Meneli Monroe : no to bedzie kolejny zaraz xD Nie masz korzyści konfidencie? masz chociażby faworyzacje przez adminów parówo. Prowokowałeś mnie i tez mnie obraziłeś a tylko ja dostalem bana i Hakuna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meneli Monroe Napisano 4 Lutego 2021 #541177 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Mogłem cię sprowokować, fakt, jednak nie obraziłem cię ani razu, poza tym obrażałeś mnie zanim cokolwiek do ciebie napisałem, ledwo wszedłem na serwer i już mnie obraziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryki Napisano 4 Lutego 2021 Autor #541178 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 4 Lutego 2021 #541181 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Na życzenie autora tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 4 Lutego 2021 #541182 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 4 Lutego 2021 #541183 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi