Madzia1997 Napisano 6 Lutego 2021 #541240 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Hejka... Mam pewien problem, a dokładnie chodzi o grę na steam... Chodzi głównie o to, że ciężko gra mi się w cs na steam, mam ogólnie bardzo mało fps i nie mogę ich zwiększyć bo tylko 60, do tego duże lagi i opóźnienia na celowniku, np. celuje w przeciwnika i w niego nie trafiam bo przez lagi on już dawno jest w innym miejscu a u mnie przeskakuje dopiero z dużym opóźnieniem. Jest jakiś sposób żeby to naprawić i gra chodziła płynnie... Zmniejszenie grafiki nie pomaga, laptopa już mam wyczyszczonego z niepotrzebnych aplikacji by nic nie wadziło. I nic nie daje rezultatu, gdzie na no steam gra wygląda dużo lepiej, chodzi w miarę płynnie, nie ma takich opóźnień na celowniku i fps są większe bo do 100 fps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5th Horseman Napisano 6 Lutego 2021 #541241 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Może reinstall? Czasami najprostsze rozwiązania są najlepsze... W przypadku CS dużo czasu to nie zajmie, a pomóc może choć nie musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 6 Lutego 2021 #541242 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Jak masz włączone Vertical Sync w ustawieniach video to sobie to wyłącz, może coś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 6 Lutego 2021 #541243 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Ogólnie to steam zasysa jeżeli chodzi o gry. Polecam grać na statusie niewidocznym. Mi na starszym, słabszym komputerze to lekko pomogło choć rewelacji nie było. Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madzia1997 Napisano 6 Lutego 2021 Autor #541255 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Zrobiłam reinstall gry, zmieniłam ustawienia video i nawet ustawiłam status niewidoczny, ale nic to nie zmieniło... Chyba nic na to nie poradzę, poprostu słabszy komputer... Ale dzięki wam wszystkim za pomoc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq sebaa Napisano 6 Lutego 2021 #541256 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Ogólnie w NVIDI synchronizajce pionową wyłączyć w ustawieniach. Też może coś dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 7 Lutego 2021 #541261 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 m_customaccel "0" m_customaccel_exponent "1" m_customaccel_max "0" m_customaccel_scale "0.04" m_filter "1" m_forward "1" m_mousethread_sleep "10" m_pitch "0.022" m_rawinput "1" m_side "0.8" m_yaw "0.022 wklej to w swój cfg, jak nie będzie działać dalej to napisz na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madzia1997 Napisano 10 Lutego 2021 Autor #541346 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Problem rozwiązany... Można zamknąć temat. Dziękuję wszystkim za pomoc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 10 Lutego 2021 #541353 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Następnym razem jak uda Ci się rozwiązać napotkany problem, to opisz sposób w jaki to zrobiłaś. Tymczasem zamek na życzenie autorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 10 Lutego 2021 #541354 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi