Wariatunio Napisano 7 Marca 2021 #542048 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 Witajcie dostałem ss poniżej według wzoru mam nadzieje ze wszytko dobrze bo nie mogłem tego spakować Twój nick podczas grania: KSO-gamerGodzina, data zdarzenia: około 16:20 dziś tj 07,03,2021Mapa: cs_dust2_go czy jakos takLink do screenów: file:///C:/Users/User/Desktop/Desktop.rarSTEAM_ID / IP: non steam Desktop.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 7 Marca 2021 Admin GO MOD 4MAPS #542049 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 To nie są te ssy format tga ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wariatunio Napisano 7 Marca 2021 Autor #542050 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 czyli ze jak mam zrobić wzioełm pierwsze z folderu jak bylo w poradniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 7 Marca 2021 #542054 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 @Wariatunio Najprawdopodobniej oglądałeś zły poradnik. Zapoznaj się z materiałem z tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wariatunio Napisano 8 Marca 2021 Autor #542061 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Dzięki juz szukałem według tego znalazłem ale tam są tylko 4 pliki tylko one są jakieś dziwne bo ich otworzyc nie moge ale moze ja coś zle robie Tyle powinno być? Myslalem ze po 5 sie robi zaraz wstawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wariatunio Napisano 8 Marca 2021 Autor #542062 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 to wysyłam poprawione te pliki co mają być mam nadzieje ze to te bo mi sie nie chciały otwierać Desktop.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 8 Marca 2021 #542066 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Brakuje jednego scrrena w paczce, do poprawy. Radzę się pospieszyć bo czasu coraz mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wariatunio Napisano 8 Marca 2021 Autor #542067 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Tam byly 4 chyba tylko zaraz popatrze jeszcze ale chyba tylko to bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wariatunio Napisano 8 Marca 2021 Autor #542069 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Mam go próbuje go wzici do tamtej paczki ale błąd mi wyskakuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 8 Marca 2021 #542071 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 20 minut temu, Wariatunio napisał: Mam go próbuje go wzici do tamtej paczki ale błąd mi wyskakuję To zrób po prostu nową paczkę, zamiast kombinować z dodawaniem plików do istniejącego już archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wariatunio Napisano 8 Marca 2021 Autor #542072 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 wziołem je jeszcze raz do nowej i sie udało bo mi bład caly czas wskakiwał ale sie udało mam nadzieje ze teraz bedzie git Desktop.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 8 Marca 2021 Admin GO MOD 4MAPS #542074 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Jopus ile razy jeszcze będziesz nick zmieniał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wariatunio Napisano 8 Marca 2021 Autor #542076 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Nwm narazie na tym mi sie spoko gra jak se zryje staty to zmienie to chyba nie jest zabronione ? A wogule to na tamtym gralem na innym serwie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wariatunio Napisano 8 Marca 2021 Autor #542077 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 A pozatym tamten to przeszłość juz na nim nie gram odszedł w niepamięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wariatunio Napisano 8 Marca 2021 Autor #542078 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Teraz juz gram sobie na jednym serwie bo jest spoko a kiedys tak latałem z jednego do drugiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 8 Marca 2021 #542079 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Co nie zmienia faktu, że ban obowiązuje na osobę, a nie na nick. Z racji tego, ze masz już kilka aktywnych banów u nas na sieci, tak ten również pozostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 8 Marca 2021 #542080 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi