Wariatunio 0 Posted March 7 Report Share Posted March 7 Witajcie dostałem ss poniżej według wzoru mam nadzieje ze wszytko dobrze bo nie mogłem tego spakować Twój nick podczas grania: KSO-gamerGodzina, data zdarzenia: około 16:20 dziś tj 07,03,2021Mapa: cs_dust2_go czy jakos takLink do screenów: file:///C:/Users/User/Desktop/Desktop.rarSTEAM_ID / IP: non steam Desktop.rar Link to post Share on other sites
Deus lo Volt 36 Posted March 7 Report Share Posted March 7 To nie są te ssy format tga ma być Link to post Share on other sites
Wariatunio 0 Posted March 7 Author Report Share Posted March 7 czyli ze jak mam zrobić wzioełm pierwsze z folderu jak bylo w poradniku Link to post Share on other sites
Super Admin [email protected]@NeR 112 Posted March 7 Super Admin Report Share Posted March 7 @Wariatunio Najprawdopodobniej oglądałeś zły poradnik. Zapoznaj się z materiałem z tego tematu Link to post Share on other sites
Wariatunio 0 Posted March 8 Author Report Share Posted March 8 Dzięki juz szukałem według tego znalazłem ale tam są tylko 4 pliki tylko one są jakieś dziwne bo ich otworzyc nie moge ale moze ja coś zle robie Tyle powinno być? Myslalem ze po 5 sie robi zaraz wstawie Link to post Share on other sites
Wariatunio 0 Posted March 8 Author Report Share Posted March 8 to wysyłam poprawione te pliki co mają być mam nadzieje ze to te bo mi sie nie chciały otwierać Desktop.rar Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 285 Posted March 8 Super Admin Report Share Posted March 8 Brakuje jednego scrrena w paczce, do poprawy. Radzę się pospieszyć bo czasu coraz mniej. Link to post Share on other sites
Wariatunio 0 Posted March 8 Author Report Share Posted March 8 Tam byly 4 chyba tylko zaraz popatrze jeszcze ale chyba tylko to bylo Link to post Share on other sites
Wariatunio 0 Posted March 8 Author Report Share Posted March 8 Mam go próbuje go wzici do tamtej paczki ale błąd mi wyskakuję Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 285 Posted March 8 Super Admin Report Share Posted March 8 20 minut temu, Wariatunio napisał: Mam go próbuje go wzici do tamtej paczki ale błąd mi wyskakuję To zrób po prostu nową paczkę, zamiast kombinować z dodawaniem plików do istniejącego już archiwum. Wariatunio 1 Link to post Share on other sites
Wariatunio 0 Posted March 8 Author Report Share Posted March 8 wziołem je jeszcze raz do nowej i sie udało bo mi bład caly czas wskakiwał ale sie udało mam nadzieje ze teraz bedzie git Desktop.rar Link to post Share on other sites
Deus lo Volt 36 Posted March 8 Report Share Posted March 8 Jopus ile razy jeszcze będziesz nick zmieniał ? Link to post Share on other sites
Wariatunio 0 Posted March 8 Author Report Share Posted March 8 Nwm narazie na tym mi sie spoko gra jak se zryje staty to zmienie to chyba nie jest zabronione ? A wogule to na tamtym gralem na innym serwie 🤔 Link to post Share on other sites
Wariatunio 0 Posted March 8 Author Report Share Posted March 8 A pozatym tamten to przeszłość juz na nim nie gram odszedł w niepamięć Link to post Share on other sites
Wariatunio 0 Posted March 8 Author Report Share Posted March 8 Teraz juz gram sobie na jednym serwie bo jest spoko a kiedys tak latałem z jednego do drugiego Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 285 Posted March 8 Super Admin Report Share Posted March 8 Co nie zmienia faktu, że ban obowiązuje na osobę, a nie na nick. Z racji tego, ze masz już kilka aktywnych banów u nas na sieci, tak ten również pozostaje. Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 285 Posted March 8 Super Admin Report Share Posted March 8 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts