SnapIakaShoTinG Napisano 6 Kwietnia 2021 #542956 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Nick na serwerze : Sn@pI aka ShoTinG Wiek : 18 lat Znajomość AMXX (0/8) 8️⃣ Doświadczenie : 6 lat gry, opiekun serwera Czy posiadasz STEAM? : Tak Link do profilu na Baind : - Link do profilu na Game Tracker :https://cache.gametracker.com/player/Sn%40pI aka ShoTinG/145.239.237.104:27415/ Kontakt: Steam/Facebook Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać? : Na serwerze gram już dosyć długo i zdążyłem zauważyć, że na serwerze nie ma za dużo adminów a przez to wiele osób chętne jest do oszukiwania i łamania regulaminu. Gram na serwerze codziennie, wiele osób zdążyło mnie poznać i wydaje się że polubić, dzięki tak częstej aktywności na serwerze mógłbym codziennie czuwać nad tym by nikt nie oszukiwał i grał fairplay Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba480 Napisano 7 Kwietnia 2021 Użytkownik #542976 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Opiekun serwera i brak linka do banid? Amx+ Doświadczenie + Pomimo, że trochę StinkyCheese to dałbym szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clams Napisano 7 Kwietnia 2021 Użytkownik #542979 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Często widziany na serwerze dla mnie na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 7 Kwietnia 2021 Dziewczyna #542994 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś się do mnie na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 9 Kwietnia 2021 Dziewczyna #543039 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi