Tojalolek Napisano 17 Kwietnia 2021 #543248 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Witajcie. Parę propozycji. @VisTeR.' ? 1. Blokada awp. Po paru rundach większość graczy gra awp i nie da się grać normalnie. Polecam plugin że jedna awp na team, albo wogóle blokada. TO NIE SERWER ONLY AWP ! 2. Blokada podglądywania drużyny przeciwnej gdy jest się DEAD. Była już rozmowa na ten temat. 3. Rozgrzewka. Co się z nią stało ? Przez nią każdy zaczynał w tej samej chwili plus zwycięzca dostawał darmowy los na Jackpot, teraz zrezygnowaliście z niej ? 4. Problem w klanach. Miałem +0.20$ za fraga, zwiększyłem do +0.30$ następnie do 0,40$ i dalej za zabójstwo daje 20.. 5. Kampmeter. By wyeliminowało ludzi kapiących, przeważnie z tych awp. I tych co siedzą na teście. WujekBialy dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 19 Kwietnia 2021 #543325 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 W dniu 17.04.2021 o 12:45, Tojalolek napisał: Blokada awp. Po paru rundach większość graczy gra awp i nie da się grać normalnie. Polecam plugin że jedna awp na team, albo wogóle blokada. TO NIE SERWER ONLY AWP ! Jutro wrzucę bo jestem w trakcie paczenia w kod. W dniu 17.04.2021 o 12:45, Tojalolek napisał: Blokada podglądywania drużyny przeciwnej gdy jest się DEAD. Była już rozmowa na ten temat. Wrzucone. W dniu 17.04.2021 o 12:45, Tojalolek napisał: Rozgrzewka. Co się z nią stało ? Przez nią każdy zaczynał w tej samej chwili plus zwycięzca dostawał darmowy los na Jackpot, teraz zrezygnowaliście z niej ? Odżyła. W dniu 17.04.2021 o 12:45, Tojalolek napisał: Problem w klanach. Miałem +0.20$ za fraga, zwiększyłem do +0.30$ następnie do 0,40$ i dalej za zabójstwo daje 20.. Ile razy mam pisać są popsute..... i ja ich nie naprawię. W dniu 17.04.2021 o 12:45, Tojalolek napisał: Kampmeter. By wyeliminowało ludzi kapiących, przeważnie z tych awp. I tych co siedzą na teście. No nie wiem..... w ostateczności takie coś jak na GXP by slapowało. + dorzuciłem by swoi flashy na ryj nie rzucali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi