1shotone1 Napisano 4 Maja 2021 #543747 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): 1shot Godzina, data zdarzenia: 04.05.2021 - 20:30:56 Mapa: de_inferno Opis zdarzenia: Banicje nałożył admin dsa. Nie winie go za nałożenie kary, jednakże jest ona niesłuszna. Nie odniosę się wprost do bana gdyż nie wiem co było przyczyną takiej decyzji. STEAM_ID / IP: - P.S. Na forum miałem jeszcze jedno konto, ale nie pamiętam hasła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 4 Maja 2021 Dziewczyna #543748 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 @dsa zapraszam z demkiem i rozpiską, czas 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clams Napisano 4 Maja 2021 Użytkownik #543749 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 @1shotone1 niegdyś obserwowałem go parę dni, zdecydowałem dać ss, jednak nic nie wykazały, również jestem chętny do przypatrzenia się sprawie/rozpisce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 5 Maja 2021 #543774 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2021 Z racji tego, że admin nie wypowiedział się w temacie, pomimo tego, że został on oznaczony, to graczowi się należy UB. @dsa niech to będzie pierwsze i ostatnie ostrzeżenie dla Ciebie, następnym razem stracisz flagi na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 5 Maja 2021 #543775 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2021 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi