KinVa Napisano 9 Maja 2021 #543846 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2021 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.):KinVaGodzina, data zdarzenia:9:30 09.05.2021Mapa:de_dust2Opis zdarzenia:gram sobie siadają głowy i to tak maśniutko a na koniec ban za aima, i koniec mojej przygodySTEAM_ID / IP: 'STEAM_0:0:498033288' Odpowiedź na czasówki: 1.13 prosto w leb ---To jest normalne akurat wystarczy trochę potrenować 1.48 to samo ---też to samo i obydwa te fragi to nic nadzwyczajnego bo enemy 0 oporu biegł w prawo to łatwo przeskoczyć celownikiem 2.22 bania moze fart ale watpie w to ---To akurat jedna z normalniejszych akcji, nic dziwnego 2.40 najlepsze jest to ze odrazu wcelowany we mnie :):) --- właśnie nie odrazu, jakbyś nie zauważył to wychyliłem na gale z celownikiem wycentrowanym między ciebie akoniec gali. Po chwili dopierow ciebie się wcelowałem jak zauważyłem. Nic dziwnego też 4.45 ---Też nic dziwnego na pierwszego wychyliłem normalnie a drugi mi podbiegł pod celownik i zareagowałem lekko przestraszony 5.10>>5.12 jedna z ladniejszych akcji :) ---Tutaj szczerze sam byłem zdziwiony, że siadło xD pierwszy frag moim zdaniem legit, ale drugi mega lucky xD 6.13 idealnie w leb ---w porównaniu do innych strzałów ten był taki sam, przyszczęściło mi się lekko po prostu, że ta pestka siadła a nie gdzieś obok xD 6.50 tutaj najladniej widac jak celownik leci na leb strzelajac w swojego ---Serio dałeś tu tą czasówke? xDD Nie wiem czy coś w tym dziwnego, nie jako jedyny tak strzelam do teammate po zakończeniu rundy a to, że tak idealnie w niego no cóż to świadczy o umiejętnościach xD Według mnie te akcje nic nie świadczą i bardziej cziterskie były na poprzedniej także no. Według mnie jestem clear. Wystarczy grać DM i rozgrzać się to już grasz lepiej. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 9 Maja 2021 #543847 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2021 @tomaka zapraszam z demkiem oraz rozpiską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 9 Maja 2021 Admin GunXpMod #543851 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2021 https://www5.zippyshare.com/v/6lC5wjPI/file.html 1.13 prosto w leb 1.48 to samo 2.22 bania moze fart ale watpie w to 2.40 najlepsze jest to ze odrazu wcelowany we mnie :):) 4.45 5.10>>5.12 jedna z ladniejszych akcji :) 6.13 idealnie w leb 6.50 tutaj najladniej widac jak celownik leci na leb strzelajac w swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 9 Maja 2021 #543853 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2021 W świetle przedstawionych powyżej dowodów bana podtrzymuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 9 Maja 2021 #543854 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2021 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi