Ir! Napisano 10 Czerwca 2021 #544681 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Nick na serwerze: Ir Wiek: 19 Znajomość AMXX (0/8) : 7/8 Doświadczenie: gram od 2016, admina miałem na dwóch serwerach CS:GO mod, serwerze only dd2, serwerze paintball - ostatnio chyba w 2019 więc trochę muszę sobie poprzypominać ? Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: TAK SID: STEAM_0:0:438347662Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198836961052/Link do profilu na banid: https://banid.pl/kto?to=0:0:438347662Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Ir/145.239.237.108:27385/Kontakt: discord, teamspeak, forum, steam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam, że przydała by się wam pomoc. Chciałem poczekać z podaniem aż napiszę te 10 postów ale nie mogę znieść tego, że gdy wchodzę na serwer to albo widzę znaną i nielubianą przez wszystkich osobę albo innego cheatera, a po adminie ani widu ani słychu. Dosłownie przez te pare dni, które spędziłem na serwerze, notorycznie wchodził tylko Mikserek - to wszystko. No, jak widać to nie wystarcza. Najlepiej byłoby zaminować cały serwer adminami, tak, żeby po wyjściu jednego o konkretnej godzinie wchodził drugi. To by rozwiązało problem z cheaterami ?? Dotychczas starałem się wchodzić codziennie ale trudno powiedzieć czy to się nie zmieni w ciągu najbliższych tygodni przez egzaminy zawodowe ale puki co postaram się być aktywny. KonseseR dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonseseR Napisano 10 Czerwca 2021 #544685 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Masz moje Tak "puki" co mam dobre serce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k3b Napisano 10 Czerwca 2021 #544689 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Widzę człowieka wiele razy na serwerze, gra faktycznie nie od dziś. Myślę, że da się z niego coś wycisnąć. Jestem na tak. PS. [spoiler]Na allegro widzę, że jest CS 1.6 za 9,99zł. Tylko to jest konto Steam z CSkiem.[/spoiler] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marszelest Napisano 11 Czerwca 2021 #544705 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 (edytowane) Cytat Najlepiej byłoby zaminować cały serwer adminami, tak, żeby po wyjściu jednego o konkretnej godzinie wchodził drugi. To by rozwiązało problem z cheaterami ?? Musisz pamiętać ,że niektórzy z nas pracują, dlatego pojawiam się wieczorem, w tedy Cię już na serwerze nie widzę, przyda się kolejny admin na serwerze, dałbym go na próbę i zobaczymy jak sobie radzi. ************************************************************************************************** (dodano po jakimś czasie) zapomniałem dodać ,że po założeniu konta steam oczywiście... Edytowane 11 Czerwca 2021 przez marszelest aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ir! Napisano 11 Czerwca 2021 Autor #544714 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 Konto steam mam lecz nie mam jeszcze na nim żadnych kupionych gier więc stwierdziłem, że linku nie opłaca się podawać ale jeżeli trzeba to podam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marszelest Napisano 12 Czerwca 2021 #544727 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2021 17 godzin temu, Ir! napisał: Konto steam mam lecz nie mam jeszcze na nim żadnych kupionych gier więc stwierdziłem, że linku nie opłaca się podawać ale jeżeli trzeba to podam znajdź mnie na steam moj nick [S]_Martin_PL ,avatar mam ten sam co tutaj i na gametracer dzisiaj będę po 20:00 myślę ,że przyjadę do tej pory. mam pewien pomysł ? Madzia Vister poczekajcie na mnie , zamknięciem tematu. Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marszelest Napisano 12 Czerwca 2021 #544728 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2021 (edytowane) dziękuję Madziu ❤️możesz działać, teraz wszystko w Twoich rękach... CS1.6 już jest w posiadaniu IR Edytowane 14 Czerwca 2021 przez marszelest aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 16 Czerwca 2021 #544804 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Zgłoś się do mnie na steam. marszelest dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 18 Czerwca 2021 #544866 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi