^^Spartacus^^ Napisano 28 Października 2021 #548159 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2021 Nick na serwerze: ^^Spartacus^^ Wiek: 31 Znajomość AMXX (0/8) : 5/8 Doświadczenie:gram w csa od czasów cs 1.0 (mod half-life) a adminem bywalem juz wielokrotnie na kilku serverach. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak SID: STEAM_1:0:727326346 Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561198951437788/ Link do profilu na banid:Banid.pl | Pojedyncze sprawdzanie - sprawdź kto toLink do profilu na Game Tracker: GameTracker.com : Player Page for ^^SpartacuS^^ Kontakt: forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać: Dobre pytanie. moze dlatego, że juz kiedys tu gralem, duzo gralem i nadal gram ? a tak powaznie po prostu chce pomoc ogarnac gunmoda i tego "Uomka" konsesera , ktory niemal codziennie umila ludzia granie.... Co prawda amxa juz zapomnialem ale zadna sztuka uzyc komend vote,kick i ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ir! Napisano 29 Października 2021 #548173 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2021 Ja jestem na TAK, bo co z tego, że mamy dużo adminów skoro większość albo w ogóle nie gra albo wchodzi tylko sporadycznie więc właściwie czynnych adminów jest niewielu. Ja nie mówię o sytuacjach gdzie na serwerze jest 6 osób z flagami w tym samym czasie. Lepiej brać osoby, które grają o różnych godzinach, a z tego co wiem Spartacus gra wtedy, gdy adminów nie ma. Z amxem problemu nie będziesz miał + Wiek +- Czas gry ale myślę, że nadrobi + Gra na steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 29 Października 2021 #548175 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2021 Przypomnij sobie ten temat i zastanów się czy kogoś takiego przyjmiemy ? - - > https://pochylnia.pl/topic/122608-odwolanie-spartacus/?tab=comments#comment-534477 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 29 Października 2021 #548176 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2021 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 30 Października 2021 #548204 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2021 Pomimo zamknięcia tematu dorzucę coś od siebie. Podany przez Ciebie SID jest niezgodny z tym co jest w linku do BANID. Opcje są dwie, albo po prostu doszło do pomyłki z twojej strony, albo próbujesz celowo wprowadzić administrację w błąd. Poza tym grałeś u nas już kiedyś na czitach, co również Madzia udowodniła podrzucając link do odpowiedniego tematu, gdzie samo to powoduje, że z automatu jesteś skreślony jako osoba mogąca sprawować funkcję admina na naszym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi