jaczituje Napisano 20 Lutego 2022 #551616 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 proszę o usunięcie modeli vip, kompletnie nie rozumiem po co je ktos wgrał, nie dosc ze nie maja glowy to jeszcze sie zlewaja z otoczeniem i jeszcze jedna prosba o naprawienie dzwięku skinów a mianowicie noży ktorych po prostu nie słychać polecam też wgrać pluginy na zmienne ip bo widziałem że z tym też jest problem i na litosc boska niech bedzie wiecej adminow a nie jeden grajacy 10 minut dziennie xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 20 Lutego 2022 #551627 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Wykonaj pomiar przy wyłączonych dodatkach i tylko tej 1 karcie w przegladarce > https://www.speedtest.net/pl Dorzuć komendy z 1.6 które masz w config.cfg / ewentualnie userconfig.cfg jeśli ustawiłeś taki plik Wtedy pogadamy o tych kaskach przy modelach VIP'a Nie ma opcji abyś nie słyszał dźwięków noża dla odpowiednich skinów, bo skiny jak nazwa brzmi odpowiadają jedynie za modele .mdl, a skoro nawet w cs:go nie ma innych dźwięków kos to tutaj tak samo nie będzie ^^ Podkręć słuchawki, lub zwiększ dynstans komendami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaczituje Napisano 21 Lutego 2022 Autor #551651 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 po 1 nie rob ze mnie jakiegos idioty. po co ci moj config skoro kazdy ma problem z tymi modelami i nie mogą trafić głowy I NIE NIE DA SIE WYŁĄCZYĆ to tez nie jest ping bo na serwie mam 1 do 6 pingu :) A kos nie slychac, wybierz sobie skina do kosy i sprawdz czy slyszysz machanie nożem. Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 21 Lutego 2022 #551652 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 Problem z dźwiękiem noży jest od dawna, jak jeszcze poprzedni opiekun był i to ma chyba każdy więc nie ma to związku z netem, a na zwykłym nożu ten problem występował również. Modele vipa też potwierdzam, są trudniejsze do trafienia, tym bardziej głowa. Dawno temu miało być to zmienione/naprawione przez kig4m, ale cóż. jaczituje dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 21 Lutego 2022 #551653 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 A mimo to komendą można je wyłączyć i nie wciskajcie mi kitu że nie bo co wbijam na serva to offa bo nie da się na nie patrzeć Zwykła komenda w konsoli cl_minmodels 1 Wasza nieznajomość komend czasem dobija ? Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaczituje Napisano 21 Lutego 2022 Autor #551654 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 Nie, nie da sie wyłączyć z tego co wiem to taka opcję maja tylko vipy, ja jak wchodze w menu i klikam wyłącz modele vipa to nic nie daje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaczituje Napisano 21 Lutego 2022 Autor #551655 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 52 minuty temu, Deus lo Volt napisał: A mimo to komendą można je wyłączyć i nie wciskajcie mi kitu że nie bo co wbijam na serva to offa bo nie da się na nie patrzeć skoro sie nie da na to patrzec to ja sie pytam po co to jeszcze tam jest? XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi