wuoyi Napisano 8 Marca 2022 #552176 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Cześć, z tej strony Piotr, na karku 24 lata, pochodzę z Krakowa. Na forum trafiłem za pośrednictwem serwera GunXP, na którym pogrywałem już kiedyś ale powróciłem po długiej przerwie. Na co dzień zajmuję się programowaniem w małej firmie, amatorsko wykonuje zlecenia graficzne oraz gram na gitarze. Dużą część wolnego czasu poświęcam na graniu w kosza oraz gdy pogoda pozwoli jeździe na desce (zajawka od dziecka). Słucham każdego rodzaju muzyki, lecz przeważnie na słuchawkach u mnie można usłyszeć zagraniczny rap. Uwielbiam gotować, meksykańska kuchnia to mój konik, serio. Mam nadzieję że zagoszczę na forum na dłuższy czas oraz widzimy się na serwerze! Madziaa<3 i Mumin. dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 8 Marca 2022 #552182 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 siema, brakuje jeszcze fanatyzmu anime i zagościsz tutaj na lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 9 Marca 2022 #552190 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Siemka! Myślę, że co do grafiki to dogadasz się z @Ab3L. Bardzo lubię pikantne dania, a w kuchni meksykańskiej właśnie króluje taki klimat, więc bardzo za to szanuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi